Κεντρική Ηρακλής Ηρακλής: Μέσα οι Σχίζας και Μπόουλιν για το φιλικό με Άρη

Ηρακλής: Μέσα οι Σχίζας και Μπόουλιν για το φιλικό με Άρη

iraklis

Δύο επιστροφές είχε η σημερινή προπόνηση του Ηρακλή ενόψει του αυριανού φιλικού κόντρα στον Άρη. Συγκεκριμένα, επέστρεψαν οι Σκάιλερ Μπόουλιν και Σταύρος Σχιζας, οι οποίοι εκτός απροόπτου θα δώσουν το παρών στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

Στη διάθεση του Βαγγέλη Ζιάγκου θα βρίσκεται αύριο το μεσημέρι για το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη ο Σκάιλερ Μπόουλιν, αλλά και ο Σταύρος Σχίζας και αναλόγως της τακτικής θα χρησιμοποιηθούν.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η αποθεραπεία και του Γιώργου Πετανίδη που αναμένεται να «μπει» στις προπονήσεις από τη Δευτέρα.

Στο νέο τεστ, τελευταίο όπως όλα δείχνουν, πριν την πρεμιέρα της Basket League με τον ΠΑΟΚ (17/10, η ώρα θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ μεσοβδόμαδα), ο κόουτς Ζιάγκος περιμένει να δει να μετουσιώνεται μεσα σε συνθήκες αγώνα η βελτίωση που καταγράφηκε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις παρά τις απουσίες.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας της πρεμιέρας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο που κατήρτισε ο ΕΣΑΚΕ σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…