Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η αναβολή έφερε νέα τροποποίηση στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Η αναβολή έφερε νέα τροποποίηση στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

paok proponisi

Όπως σε όλες τις ομάδες της Basket League έτσι και στο ΠΑΟΚ η αναβολή του τζάμπολ έφερε αλλαγές στο πλάνο του. Ο Κώστας Μέξας μίλησε στους παίκτες του για αυτή την εξέλιξη και οργανώνει τα πλάνα του για ακόμα μια βδομάδα προετοιμασίας.

Αναλυτικά:

Η νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος άλλαξε για μία ακόμη φορά το πρόγραμμα της ομάδας μας. Είχαν προηγηθεί δύο αλλαγές για το Κύπελλο και μία ακόμη στην έναρξη της Basket League που πήγε πίσω για μία ακόμη εβδομάδα. Αναπόφευκτα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που επρόκειτο να ολοκληρωθεί σήμερα, θα συνεχιστεί για ακόμη μία εβδομάδα, με διαφορετικές όμως συνθήκες.

«Σας καταλαβαίνω και ξέρω ότι είναι για όλους δύσκολο αυτό που συμβαίνει. Δουλέψατε σκληρά όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, είναι μία κατάσταση που δεν αρέσει σε κανέναν μας, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μέξας απευθυνόμενος προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας. Η τακτική ήταν και πάλι στο επίκεντρο, με διαφορετική προσέγγιση πλέον και αυτό θα γίνει και στην αυριανή πρωινή προπόνηση της ομάδας (10:00).

Την Κυριακή η ομάδα θα έχει ρεπό και θα επιστρέψει ξανά στο PAOK Sports Arena τη Δευτέρα, για να συνεχίσει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της Basket League, που αναμένεται πλέον για το επόμενο Σάββατο (24/10).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…