Κεντρική Λάρισα H επίσκεψη της Λάρισας στην Bread Factory! (vid)

H επίσκεψη της Λάρισας στην Bread Factory! (vid)

larisa 1

Η Λάρισα μπορεί να έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η παρουσία της στην Αθήνα συνδυάστηκε με μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλίας επισκέφθηκε την Bread Factory, την εταιρία δηλαδή που έχει βάλει στο όνομα της φέτος και είναι ο βασικός της χορηγός.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την πρώτη αγωνιστική της Basket League ολοκληρώθηκαν για την ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory, ωστόσο, νωρίτερα από την πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε μία επίσκεψη που βάζει την ομάδα με κάθε επισημότητα σε νέο «λαμπρό» μονοπάτι.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου (24/10) σύσσωμη η ΚΑΕ Λάρισα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Bread Factory στο Μαρούσι, εγκαινιάζοντας και επισήμως την ονοματοδοσία της ομάδας, η οποία φέρει την υπογραφή της μεγαλύτερης αλυσίδας στην εστίαση.

Οι παίκτες άλλαξαν ρόλους και βρέθηκαν πίσω από τους πάγκους του καταστήματος, προσφέροντας ατελείωτη απόλαυση και στιγμές χαράς στους πελάτες. Η νέα εποχή της ΚΑΕ Λάρισα με την Bread Factory ξεκίνησε και γράφεται στην ιστορία.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…