Κεντρική NBA Γιάννης: «Αρχίζει και βελτιώνεται ο Άλεξ»
NBA

Γιάννης: «Αρχίζει και βελτιώνεται ο Άλεξ»

bucks heat giannis antetokounmpo

Ο Γιάννης και ο Θανάσης βρίσκονται στην Ισπανία, όπου παρακολουθούν από κοντά την προετοιμασία του Άλεξ με τη Μούρθια. Ο ηγέτης των Μπακς μίλησε για τον μικρό του αδερφό και σημείωσε ότι έχει αρχίσει να βελτιώνεται.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Murcia:

Για την παρουσία του στην Μούρθια ο MVP του ΝΒΑ: «Δεν είχαμε δει ο ένας τον άλλο για κάποιο διάστημα. Είναι πολύ καλό να έρχομαι και να βλέπω ότι το σπίτι του είναι καθαρό. Πνευματικά είναι πολύ συγκεντρωμένος, προετοιμάστηκε για τη σεζόν και αρχίζει να βελτιώνεται. Θα μπορούσαμε να είμαστε με τον Κώστα, να τον υποστηρίζουμε στους τελικούς, αλλά προτιμήσαμε να στηρίξουμε τον Άλεξ. Θα θέλαμε να δούμε κάποιους αγώνες του, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να είμαστε στην προπόνηση. Είναι ο μικρός μας αδερφός και στο τέλος κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί».

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, ο Greek Freak θυμήθηκε μια απ’ τις πιο δύσκολες περιόδους του στην Ελλάδα, τότε που δεν είχαν χαρτιά και η καθημερινότητα ήταν δύσκολη: «Ρωτήσαμε τους γονείς μας “Γιατί δεν έχουμε ταυτότητα ή διαβατήριο; Γιατί δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε με τους φίλους μας;” Δεν μπορούσαν να μας εξηγήσουν. Ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν ή να εκφράσουν τη γνώμη τους».

Για το θέμα των συγκρίσεων: «Εάν μπορούσα να συγκριθώ με τον αδερφό μου, τον Θανάση, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος, τότε μπορούσα να συγκριθώ με όλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…