Κεντρική Διεθνή Ελεύθερη μετά από 15 μέρες στην φυλακή η Λεουτσάνκα!

Ελεύθερη μετά από 15 μέρες στην φυλακή η Λεουτσάνκα!

Την ελευθερία της έχει και πάλι μετά από δύο βδομάδες στην φυλακή της Λευκορωσίας η Γέλενα Λεουτσάνκα. Η πρώην παίκτρια του WNBA είχε συλληφθεί πριν 15 μέρες για πολιτικούς λόγους καθώς κατηγορούσε για χειραγώγηση στις πρόσφατες εκλογές.

Η ίδια η παίκτρια μετά την αποφυλάκιση της τόνισε ότι η υγεία της ήταν σε κίνδυνο λόγω των συνθηκών κράτησης της, ενώ μίλησε και για άθλιες συνθήκες υγιεινής.

«Θέλω να σας ενημερώσω για τις συνθήκες κράτησής μου. Έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία μου. Για 13 μέρες δεν κοιμήθηκα σε στρώμα, καθώς μου το πήραν, αλλά πάνω σε μια κρύα επιφάνεια. Δεν υπήρχε ζεστό νερό και δεν μας πήγαν καν για μπάνιο. Επίσης για δύο εβδομάδες έκλεισαν τα καζανάκια στην τουαλέτα και έγινε εστία μικροβίων και βακτηρίων. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να κολλήσω ψείρες και να επιδεινωθεί το χρόνιο πρόβλημά μου με τις κήλες στη σπονδυλική στήλη. Η συγκρατούμενή μου ήταν άρρωστη και κανείς δεν ξέρει αν ήταν ένα κρύωμα ή κάτι άλλο. Όλα τα παραπάνω αποτελούσαν απειλή για την υγεία μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Χοκς: Μένει Ατλάντα με επέκταση ο Γιάνγκ

Ο 22χρονος γκαρντ των Ατλάντα Χοκς είναι όλο και πιο κοντά στην παραμονή του στην ομάδα, κ…