Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Δύσκολο έργο για Ολυμπιακό! Ψάχνει την πρώτη νίκη στο ΣΕΦ

Δύσκολο έργο για Ολυμπιακό! Ψάχνει την πρώτη νίκη στο ΣΕΦ

panathinaikos olympiakos printezis

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την αήττητη τις δύο πρώτες αγωνιστικές Αρμάνι Μιλάνο του πρώην γενικού διευθυντή του και νυν των Ιταλών, Χρήστο Σταυρόπουλο.

Την πρώτη εντός έδρας ήττα του, μετά την ήττα με έναν πόντο από τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ στην πρεμιέρα, θα διεκδικήσει απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, λόγω της εκτός έδρας νίκης τους επί του Παναθηναϊκού, αλλά οι Ιταλοί είναι αήττητοι, έχουν στον πάγκο τους τον έμπειρο Ιταλό προπονητή Έτορε Μεσίνα, ενώ ενισχύθηκαν ακόμη περισσότερο το καλοκαίρι, φέρνοντας στο Μιλάνο, ανάμεσα σε άλλους, τον πρώην «ερυθρόλευκο» Κάιλ Χάινς και τον Ιταλό ΝΒΑερ Λουίτζι Ντατόμε.

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού, τη Δευτέρα (12/10), ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ, αλλά και ο Κώστας Σλούκας. Ο Γάλλος φόργουορντ δεν είχε αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκο, αφού είχε τραυματιστεί (θλάση) στην πρεμιέρα στο ΣΕΦ, με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο Σλούκας τραυματίστηκε στο 9ο λεπτό του ευρωπαϊκού ντέρμπι «αιωνίων», κάθισε στον πάγκο για το υπόλοιπο του α΄ μέρους, αλλά επέστρεψε στο παρκέ με την έναρξη της τρίτης περιόδου.

Το πιθανότερο είναι ο Έλληνας γκαρντ να αγωνιστεί κανονικά απέναντι στους Ιταλούς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…