Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin BCL: MVP του Οκτωβρίου ο Γκρέι – Οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης (vid)

BCL: MVP του Οκτωβρίου ο Γκρέι – Οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης (vid)

gray

Πολυτιμότερος παίκτης του Baskeball Champions League αναδείχθηκε – όπως αναμενόταν – ο Στίβεν Γκρέι μετά την φανταστική εμφάνιση του στην πρεμιέρα του Περιστερίου. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για το επίτευγμα του, το ρόστερ της ομάδας αλλά και τους στόχους της.

Αναλυτικά:

«Με κάνει να αισθάνομαι χαρούμενος αυτή η αναγνώριση. Η σύζυγός μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα λέγοντας πως έχω κάνει ρεκόρ εκείνο το βράδυ. Εξεπλάγην όταν μου το είπε, ποτέ δεν σκεφτόμουν πολύ το να σπάσω κάποιο ρεκόρ.

Η νοοτροπία μου, στην διάρκεια του αγώνα, παρέμεινε ίδια και συνέχισα να εμπιστεύομαι το σουτ μου. Oι συμπαίκτες μου με υποστήριζαν με έξτρα πάσες, καλά σκριν, σωστές αποστάσεις κι αυτό μου επέτρεπε να έχω τις κατάλληλες προϋποθέσεις για καλό σουτ. Μετά το τελευταίο, ήταν να σαν να αρχίζω να εκτιμώ και να συνειδητοποιώ όλο αυτό που έχει συμβεί.

Ασφαλώς, η νίκη ήταν η προτεραιότητα και σε αυτό είχα επικεντρωθεί αποκλειστικά. Όταν όμως, μετά το τελευταίο σουτ, είδα τις αντιδράσεις των συμπαικτών μου, κατάλαβα πόσο ξεχωριστή ήταν η συγκεκριμένη ημέρα».

Για το ρόστερ του Περιστερίου:

«Πιστεύω πως το ρόστερ μας έχει τέτοια ποιότητα που κάνει πολύ δύσκολο στον αντίπαλο το να αποφασίσει τι θα προσέξει και με τι θα ρισκάρει εναντίον μας. Όσον αφορά στον προσωπικό μου ρόλο, η προτεραιότητα είναι να παλεύω στην άμυνα και να βοηθώ την ομάδα να έχει ρυθμό και διάρκεια στην επίθεσή της».

Για την ομάδα:

«Ο βασικός παράγοντας πίσω απ’ αυτή την απόφαση έχει να κάνει με τα στάνταρ της ομάδας.

Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα στη διοίκηση, το staff και τους παίκτες και αυτό είναι κάτι που δεν βρίσκει κανείς εύκολα.

«Η ποιότητα των ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα είναι κάτι ξεχωριστό και κάτι που πρέπει να εκτιμάς, όταν το έχεις».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Ο στόχος μας παραμένει ίδιος από τις πρώτες μέρες που βρεθήκαμε και κοιτάμε αποκλειστικά την επόμενη μέρα, το επόμενο παιχνίδι, με σκοπό τη βελτίωση.

Εκτιμώ ότι πάντα πρέπει να κυνηγάς τη βελτίωση και κάθε χρόνο, με αυτή την ομάδα, κάνουμε βήματα προς τα εμπρός. Αισιοδοξώ πως αυτό μπορεί να συνεχιστεί».

Για το ρεκόρ του και πόσο θα κρατήσει αυτό:

«Δεν είμαι σίγουρος, το πιο όμορφο πράγμα στο μπάσκετ είναι πώς όλα μπορούν να συμβούν. Με την εκτόξευση της διοργάνωσης και την ποιότητα των ομάδων και των παικτών που αγωνίζονται στο BCL, το μόνο που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι θα κρατήσω αυτό το ρεκόρ τουλάχιστον για μία εβδομάδα».

Δείτε το video:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Περιστέρι: Τελικός πρόκρισης κόντρα στην Τενερίφη

«Τελικός» πρόκρισης για το Περιστέρι. Συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλει το Περιστέρι   που αντ…