Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Ντεμπούτο Λιτλ με Ηρακλή – Τα συμπεράσματα του Καμπερίδη

Άρης: Ντεμπούτο Λιτλ με Ηρακλή – Τα συμπεράσματα του Καμπερίδη

aris iraklis

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν σήμερα (17/10) Άρης και Ηρακλής, κεκλεισμένων των θυρών, στο “Nick Galis Hall”, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, ενόψει της έναρξης της Basket League. Το παιχνίδι διήρκεσε 45 αγωνιστικά λεπτά και με απόφαση των δυο προπονητών δεν κρατήθηκε σκορ.

Για τους “κίτρινους”, ήταν ο τελευταίος φιλικός αγώνας, πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Σάββας Καμπερίδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Mario Little, ο οποίος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Άρη. Ο 42χρονος τεχνικός έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση και τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας.

Καμπερίδης: “Να παρουσιαστούμε όπως πρέπει στην πρεμιέρα”

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας μας, Σάββας Καμπερίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr, υπογράμμισε: “Μετά την αναβολή του πρωταθλήματος, ήταν ένα φιλικό, που έπρεπε να παίξουμε αναγκαστικά. Ήταν δύσκολο από την αρχή και το ξέραμε, να έχουν οι παίκτες τη σωστή νοοτροπία και προσέγγιση και γι’ αυτό η ομάδα είχε αρκετά “σκαμπανεβάσματα” στην απόδοσή της. Ένα θετικό ήταν, ότι μέσα απ’ αυτό το φιλικό, μπορέσαμε να πάρουμε μια εικόνα από τον Mario Little και ο ίδιος να μπει σε έναν ρυθμό, τον οποίον δεν είχε το τελευταίο διάστημα. Επίσης, αρκετά ευχάριστη είναι η παρουσία και η εικόνα των νέων παικτών, που χρησιμοποιήθηκαν. Αυτό που ζητάμε απ’ αυτούς καθημερινά στην προπόνηση, κατάφεραν να το εκφράσουν και σ’ ένα παιχνίδι, απέναντι σ’ έναν τόσο καλό αντίπαλο. Θα πρέπει να καταφέρουμε να μπούμε στη διαδικασία της συγκέντρωσης από τη Δευτέρα (19/10), ώστε να παρουσιαστούμε, όπως πρέπει στον αγώνα του Σαββάτου (24/10), ελπίζοντας ότι θα ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα, γιατί και οι παίκτες δείχνουν να κουράζονται πνευματικά από τις συνεχείς αναβολές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…