Κεντρική Β' Εθνική ΑΟΚ Χανιά – ΟΦΗ 87-63

ΑΟΚ Χανιά – ΟΦΗ 87-63

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τους μικρότερους παίκτες του ρόστερ του και να βγάλει τα συμπεράσματα του, είχε το μεσημέρι του Σαββάτου 03/10 στα Χανιά ο Βασίλης Ράλλης στο πλαίσιο φιλικού παιχνιδιού που έδωσε ο ΟΦΗ με τον ΑΟΚ.

Η κρητική ομάδα εμφανίστηκε με ελλείψεις κόντρα στην ομάδα των Χανίων, παρόλα αυτά ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τεχνικές και να δει και τους μικρότερους παίκτες μας σε δράση.

Ο Βασίλης Ράλλης σχολίασε: «Δεν ήμασταν πλήρεις, είχαμε ελλείψεις. Δεν κοιτάζουμε το αποτέλεσμα σε κανένα απο τα φιλικά που έχουμε παίξει. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα, που πρέπει να τα δούμε, να τους δώσουμε χρόνο συμμετοχης για να δούμε και να κρίνουμε πόσο και πως μπορούν να μας βοηθήσουν. Δοκιμάζουμε διαφορά πράγματα στην τακτική μας. είμαστε από τις ομάδες που έχουμε κρατήσει τον βασικό κορμό των παικτών μας και ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει ο καθένας από τους έμπειρους παίκτες μας. Το θέμα ήταν να δούμε και τους μικρούς που έχουμε στο ρόστερ, ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παραστάσεις. Αυτό ήταν για εμάς ο στόχος των φιλικών».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Επένδυση στο μέλλον με εισήγηση Καραχάλιου και Βούλγαρη

Ο Πανελευσινιακός επενδύει στο μέλλον κι έτσι δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς Θανάση Πούρ…