Κεντρική Ψαγμένα Αναβολές και αλλαγές αγώνων (30/10)

Αναβολές και αλλαγές αγώνων (30/10)

ΕΟΚ

Τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό έχουν οδηγήσει σε πάρα πολλές αναβολές αγώνων και αυτή την εβδομάδα στα εθνικά πρωταθλήματα. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τα παιχνίδια που δεν θα διεξαχθούν σε Α1 και Α2 γυναικών, Α2 ανδρών, Β και Γ εθνική.

Α1 Εθνική Γυναικών

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για την αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους αλλά και των αθλητικών εκδηλώσεων στην Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης που τέθηκε σε Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, ο αγώνες ΑΣ ΠΑΟΚ – ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, της 01/11/2020 αναβάλλεται και θα οριστεί εν ευθέτω χρόνω.

Α2 Εθνική Ανδρών

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω εμπύρετων κρουσμάτων που είναι σε διερεύνηση για πιθανόν covid 19 των αθλητών του σωματείου ΑΣ Κόροιβος Αμαλιάδας και λόγω μη άμεσης ενημέρωσης για τα αποτελέσματα των τεστ, ο αγώνας ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ της 30/11/2020 αναβάλλεται και θα ορισθεί στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Α2 Εθνική Γυναικών

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για την αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στην Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης που τέθηκε σε Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, οι αγώνες ΜΕΝΤ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ, ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔ. ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ και ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ, του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, της 01/11/2020 αναβάλλονται και θα οριστούν εν ευθέτω χρόνω.

*Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω αυξημένης τοπικής επιτήρησης της περιοχής εξαιτίας του υψηλού επιδημιολογικού φορτιού και της σχετικής απόφασης του δήμου Ξάνθης για κλείσιμο όλων των αθλητικών  εγκαταστάσεων, ο αγώνας ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ – ΣΚ ΙΕΡΙΣΣΟΣ ‘99, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (4ος όμιλος) της 01/11/2020 αναβάλλεται και  θα οριστεί εν ευθέτω χρόνω.

*Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για την απαγόρευση μετακίνησης εκτός της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης που τέθηκε σε Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, ο αγώνας ΓΣΚ ΛΑΣΣΑΝΗΣ – ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ της 01/11/2020 για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (3ος όμιλος) αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 18/11/2020 και ώρα 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ.

*Σας ενημερώνουμε ότι, για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ  – ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (2ος Όμιλος) αντί της 01/11/2020, θα διεξαχθεί στις 15/11/2020 και ώρα 17.00, στο κλειστό γυμναστήριο Ανθούπολης.

Β’ Εθνική Ανδρών

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για την αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στην Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης που τέθηκε σε Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, οι αγώνες ΜΕΝΤ – ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΑΕΠΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ – ΑΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ και ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΚΑΟΧ ΕΥΡΩΠΗ ’87, του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, της 01/11/2020 αναβάλλονται και θα οριστούν εν ευθέτω χρόνω.

*Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ιού covid 19, στο σωματείο ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΓΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ Ο ΕΡΜΗΣ της 01/11/2020 για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (3ος όμιλος), αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί στις 18/11/2020 και ώρα 17.00 στο Κλειστό γυμναστήριο Κατσιμήδου.

Γ’ Εθινική Ανδρών

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων για την αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους αλλά και των αθλητικών εκδηλώσεων στην Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης που τέθηκε σε Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, οι αγώνες ΜΑΣ. ΕΥΑΓ. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ – ΑΟ ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΟ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ, του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, της 01/11/2020 αναβάλλονται και θα οριστούν εν ευθέτω χρόνω.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ψαγμένα

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Να έχουν οι Έλληνες ευκαιρία να παίξουν»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεών του στο θέμα της συμμετοχής…