Κεντρική Elite League Αλλαγές σε Α2, Γ’ Εθνική και Α2 γυναικών

Αλλαγές σε Α2, Γ’ Εθνική και Α2 γυναικών

ΕΟΚ

Αλλαγή ώρας και μέρας σε δύο παιχνίδια της Α2 ανδρών ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Παράλληλα, η ομοσπονδία ανακοίνωσε και αρκετές αλλαγές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και της Α2 γυναικών. 

Αναλυτικά:

-Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 17/10/2020 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 20.30 στο ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

-Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο εξ αναβολής αγώνας ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ – ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών, αντί της 21/10/2020, θα διεξαχθεί στις 20/10/2020 και ώρα 17.00, στο κλειστό γυμναστήριο ΠΕΡΙΒΟΛΑΣ.

-Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων:
Α) ο αγώνας ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΑΕ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΑΧΕΡΩΝ, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (4ο Όμιλος), της 01/11/2020, αντί στο κλειστό γυμναστήριο ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΠΑΛΑΙΟ), θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ και ώρα 17.00, με γηπεδούχο την ΑΕ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΑΧΕΡΩΝ και φιλοξενούμενο τον ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
Β) ο αγώνας ΑΕ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΑΧΕΡΩΝ – ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ για την 14η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (4ο Όμιλος), της 31/01/2021, αντί στο ΔΑΚ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΠΑΛΑΙΟ) και ώρα 17.00, με γηπεδούχο τον ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και φιλοξενούμενο την ΑΕ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ ΑΧΕΡΩΝ.

-Όλοι οι εντός έδρας αγώνες του Σωματείου ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ για το Πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (4ος Όμιλος), αντί ώρας 13.00 που είχαν αρχικά οριστεί, θα διεξαχθούν στις 14.00.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις (3) τελευταίες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, κατά πάγια τακτική της ΕΟΚ, τελούνται ίδια ημέρα και ίδια ώρα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…