Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Βιλερμπάν – Ολυμπιακός 74-57

Βιλερμπάν – Ολυμπιακός 74-57

OLYMPIACOS1

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στη Βιλερμπάν στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά της Euroleague που διεξάγεται στη Βαλένθια. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ηττήθηκε με 74-57 από τους Γάλλους και θα αγωνιστεί αύριο (16/9) στον μικρό τελικό με τον χαμένο του ζευγαριού Μπάγερν – Βαλένθια.

Οι Πειραιώτες δεν παρουσίασαν καλό πρόσωπο στα “αποκαλυπτήρια” τους, με τον κόουτς Μπαρτζώκα να μην μένει ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, η οποία χρειάζεται βελτίωση ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικά άστοχος από την περιφέρεια, έχοντας 1/13 τρίποντα, ενώ έκανε και 15 λάθη. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι μοναδικοί διψήφιοι σε πόντους παίκτες του ήταν οι δύο ψηλοί του.

Ο Έλις σημείωσε 12 πόντους κι ο Μάρτιν 10 πόντους. 8 πόντους και 5 ασίστ είχε ο Σλούκας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας κινήθηκαν σε ρηχά νερά. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Φρίμαν με 14 πόντους.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, η Βιλερμπάν μπήκε από νωρίς σε θέση οδηγού κι όταν πήρε το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά, δεν το ξαναέχασε ποτέ. Στην τρίτη περίοδο, δε, οι Γάλλοι κατάφεραν να ανεβάσουν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα, με τον Ολυμπιακό να θέλει, αλλά να μην μπορεί να γίνει απειλητικός και να διεκδικήσει τη νίκη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-12, 32-25, 55-45, 74-57

ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Πάρκερ): Φρίμαν 14 (4/6 τρ.), Καουντί 9, Λακόμπ, Ντιό 7 (2/2 τρ.,), Φαλ 12, Νουά 3, Χέιζ, Λάιτι 11, Γιαμπουσελέ 4, Κόουλ 12 (4/7 τρ.), Στρέιζελ 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάρισον 2, Χαραλαμπόπουλος, Σπανούλης 5, Σλούκας 8, ΜακΚίσικ 8 (1/1 τρ.), Μάρτιν 10, Βεζένκοβ 6, Πρίντεζης 6, Παπανικολάου, Τζένκινς, Έλις 12

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…