Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Βεζένκοφ: “Θα δούμε αν λείπει κάτι”

Βεζένκοφ: “Θα δούμε αν λείπει κάτι”

Βεζένκοφ Euroleague

Το πρωί της Παρασκευής (11/9) η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Ισπανία, όπου θα δώσει μια φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Βαλένθια και θα λάβει μέρος στο «We’re Back – Preseason Tour Valencia».

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες (υμενίτιδα δεξίας ποδοκνημικής), ενώ εκτός έμειναν οι Αλέξανδρος Νικολαϊδης και Βασίλης Χρηστίδης.

Για το ταξίδι στην Βαλένθια και το κέρδος από αυτό μίλησε ο Σάσα Βεζένκοφ. «Θα κερδίσουμε παραστάσεις και φιλικά με δυνατές ομάδες. Θα μπορέσουμε να δούμε τον βαθμό ετοιμότητάς μας είκοσι μέρες πριν την έναρξη της Ευρωλίγκας, αλλά και να τεστάρουμε όλα αυτά πάνω στα οποία έχουμε δουλέψει τόσο καιρό».

Και συνέχισε: «Σιγά σιγά βρίσκουμε τη χημεία που θέλουμε για αυτό το χρονικό διάστημα. Παίξαμε δύο φιλικά κόντρα στον Ηρακλή και τώρα πάμε να παίξουμε φιλικά κόντρα σε ομάδα Ευρωλίγκας. Όπως είπα και πριν είναι μια ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας. Οι καινούργιοι παίκτες έχουν μπει στο κλίμα, οπότε είμαστε μια καλή ομάδα και μένει να το αποδείξουμε στο παρκέ».

Ερωτηθείς αν θεωρεί πως λείπε κάτι από την ομάδα, ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων», απάντησε: «Θα δούμε αν λείπει κάτι. Μέχρι στιγμής έχουμε ομοιογένεια, χημεία, όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί χαρακτήρες, οπότε προσπαθούμε να αφομοιώσουμε αυτό που ζητά ο κόουτς και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί παγκοσμίως ελέω κορονοϊού, είπε: « Είναι θέμα ατομικής ευθύνης να προσέχουμε και έξω από το γήπεδο. Όσον αφορά στο ταξίδι, ελπίζω να γυρίσουμε όπως φεύγουμε, να είμαστε όλοι υγιείς. Είναι κάτι που είναι μέσα στη ζωή μας πλέον και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να προσέχουμε και να έχουμε θετική ενέργεια ότι όλα θα πάνε καλά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…