Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Η Μακάμπι σκέφτεται να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στη Θεσσαλονίκη”

“Η Μακάμπι σκέφτεται να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στη Θεσσαλονίκη”

Σφαιρόπουλος

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξετάζει τη λύση της Θεσσαλονίκης για τους εντός έδρας αγώνες της στην Euroleague, αν δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή τους στο Ισραήλ, λόγω κορονοϊού. Διαψεύδουν το δημοσίευμα οι Ισραηλινοί.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της διοργάνωσης προβλέπει μέχρι τρεις προγραμματισμούς της ίδιας αναμέτρησης ακόμα και σε άλλη έδρα ή άλλη χώρα. Αν υπάρξει εκ νέου πρόβλημα, η γηπεδούχος θα χάνει το ματς στα χαρτιά με 20-0, γι’ αυτό κι οι ομάδες θα πρέπει να προτείνουν από τώρα εναλλακτικές λύσεις για να μην υπάρξουν πολλά προβλήματα στη διάρκεια της σεζόν.

Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου, σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα «sport-express», έχει αποφασίσει να δώσει τους εντός έδρας αγώνες του στη Θεσσαλονίκη, εάν συνεχιστεί η καραντίνα στο Ισραήλ και δεν τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση με τον κορονοϊό.

Το σενάριο αυτό δεν έμοιαζε απίθανο, μιας και η Θεσσαλονίκη δεν είναι μακριά από το Τελ Αβίβ, διαθέτει γήπεδο για να φιλοξενήσει αγώνα Euroleague, ενώ και η παρουσία του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο της Μακάμπι θα διευκολύνει καταστάσεις στη συμπρωτεύουσα.

Το πιθανότερο, πάντως, είναι οι Ισραηλινοί να αγωνιστούν κανονικά στην έδρα τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…