Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Δεν θα είναι έκπληξη αν o Ολυμπιακός…”

“Δεν θα είναι έκπληξη αν o Ολυμπιακός…”

OLYMPIACOS1

Η Euroleague ανέλυσε τον φετινό Ολυμπιακό και παρουσίασε όλα όσα έγιναν σε μεταγραφικό και αγωνιστικό επίπεδο στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζωκά.

Η διοργανώτρια αρχή τονίζει ότι οι Πειραιώτες έχουν μεγάλες δυνατότητες, με το ρόστερ να δίνει στον Έλληνα τεχνικό την ευκαιρία να παρουσιάζει διαφορετικές ισάξιες πεντάδες.

Η αναφορά της Ευρωλίγκας εστιάζει στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος θα είναι ο ηγέτης της ομάδας. “Ο Σλούκας θα έχει διαφορετικό status στον Ολυμπιακό, σε σχέση με την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα. Θα τον βοηθήσει η παρουσία ενός προπονητή και αρκετών παικτών με τους οποίους έχει συνυπάρξει στο παρελθόν, ένα supporting cast με καλούς σουτέρ και η στήριξη των φιλάθλων. Για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο καλύτερο επίπεδό του, ο Σλούκας πρέπει να ανταποκριθεί στον ρόλο του πόιντ γκαρντ και να βοηθήσει τους υπόλοιπους γύρω του, ώστε να γίνουν καλύτεροι”, τονίζει η Euroleague.

“Ο Ολυμπιακός έχει ένα ρόστερ με πολλές ικανότητες: Άμυνα, βάθος, ευελιξία, εμπειρία, κίνητρο, σουτ. Ο στόχος πρέπει να είναι η επιστροφή στα πλέι-οφ, αλλά δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν η ομάδα προχωρήσει μακριά στην διοργάνωση”, καταλήγει η Euroleague.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …