Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για το τμήμα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ.
Με τον Βασίλη Μασλαρινό να έχει πλέον στην διάθεση του και τις τρεις ξένες αθλήτριες, καθώς Μέγιο, Ακλ και Φλάκερ μπήκαν στο πρόγραμμά του και η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει πλήρης την προετοιμασία της.
Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιέχει φυσικά άφθονη φυσική κατάσταση, και ασκήσεις με μπάλα που έχουν ως στόχο την βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ο Δικέφαλος θα δώσει και το πρώτο επίσημο φιλικό την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 13:00, απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων, στο PAOK Sports Arena.
Για την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας προετοιμασίας, η Ρένια Καρλάφτη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Η πρώτη εβδομάδα πάντα είναι προσαρμογής. Έχουμε μπει δυνατά, αν και είχαμε καιρό που ήμασταν απούσες από τα γήπεδα. Βγάζουμε μεγαλύτερο πάθος στις προπονήσεις. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η χρονιά και θέλουμε να κυλήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».