Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ο νέος συμπαίκτης του Προμηθέα

Ο νέος συμπαίκτης του Προμηθέα

promitheas patras ticketmaster

Ο Προμηθέας Πάτρας βρήκε ακόμη έναν συμπαίκτη ενόψει της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Μάκη Γιατρά ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Ticketmaster, η οποία θα είναι ο επίσημος πάροχος έκδοσης εισιτηρίων και access control.

Αναλυτικά:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ΚΑΕ Προμηθέας επέλεξε την Ticketmaster ως τον επίσημο πάροχο έκδοσης εισιτηρίων και access control. Μάλιστα, από την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, που όσες θέσεις δεν έχουν ανανεωθεί θα γίνουν διαθέσιμες στην κανονική τιμή (χωρίς την έκπτωση) για νέους ή παλαιούς κατόχους η ΚΑΕ Προμηθέας, σε συνεργασία με την Ticketmaster Hellas, θα δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της να προμηθεύονται διαδικτυακά τα εισιτήρια διαρκείας και των μεμονωμένων αγώνων, κάνοντας χρήση όλων των λειτουργιών που προσφέρει η πλατφόρμα μας, όπως:

Δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης θέσης
HTML-5 τεχνολογία
Digital ticket: δυνατότητα εκτύπωσης εισιτηρίου στο σπίτι (print at home) ή αποθήκευσης στο κινητό ή στο apple / android wallet
Ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών
Έλεγχο εισόδου (access control)

Ο Υπεύθυνος του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ Προμηθέας, κ. Γιάννης Ιορδανίδης, δήλωσε: “Η Ticketmaster θα παρέχει στην ομάδα εξειδικευμένη τεχνολογία έκδοσης εισιτηρίων επιτρέποντας στους φιλάθλους να αγοράζουν με ασφάλεια εισιτήρια διαρκείας και μεμονωμένων αγώνων online εντελώς ανέπαφα. Εκτός από αυτό, οι φίλαθλοι μπορούν επίσης να επιλέξουν τις δικές τους θέσεις και να λάβουν ψηφιακά εισιτήρια καθιστώντας πιο εύκολη από ποτέ την διαδικασία αγοράς εισιτηρίων τους.”

Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, ο Δημήτριος Πετρόπουλος, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Ticketmaster Sport δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με την ΚΑΕ Προμηθέας και είμαστε βέβαιοι ότι το φίλαθλο κοινό της ομάδας θα απολαύσει μια σειρά καινοτομιών. Η εμπειρία μας από τα διεθνή αθλητικά δρώμενα και ειδικότερα από το NBA θα είναι στην διάθεση της ΚΑΕ Προμηθέας. Καλωσορίζουμε την ομάδα στην οικογένεια της Ticketmaster και τους ευχόμαστε καλή τύχη για τη νέα σεζόν»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…