Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ο νέος σημαντικός χορηγός της Euroleague!

Ο νέος σημαντικός χορηγός της Euroleague!

Euroleague

Η Euroleague και το EuroCup βρήκαν νέο σημαντικό «συμπαίκτη» μέχρι το 2023. Πρόκειται για την ινδική εταιρεία «BKΤ», η οποία είναι κορυφαία κατασκευάστρια σε off road λάστιχα παγκοσμίως.

«Καλωσορίζουμε την BΚΤ στην οικογένειά μας και μοιραζόμαστε εγκάρδια το μότο “Growing Together” (μεγαλώνουμε μαζί), επειδή αυτό ακριβώς επιχειρούμε να κάνουμε με όλους μας τους συνεργάτες. Τα λάστιχα της “BΚΤ” είναι διάσημα για την αντοχή τους, την αξιοπιστία τους και την ακρίβειά τους, στοιχεία που βλέπουμε στους παίκτες και τις ομάδες μας κάθε εβδομάδα στα παρκέ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου στη δήλωσή του.

«Οι κοινές αξίες μεταξύ της “ΒΚΤ” και του αθλητισμού είναι οι κύριοι οδηγοί στις επενδύσεις μας: το πάθος, η πρόκληση, το fair play και η στήριξη νέων ταλέντων. Οι φίλαθλοι του μπάσκετ είναι τρομερά πιστοί και παθιασμένοι. Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε στον μπασκετικό κόσμο με έναν συνεργάτη τόσο υψηλού κύρους», πρόσθεσε η CEO της «BKΤ Europe», Λουσία Σαλμάσο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δεν θα είναι εύκολα τα ματς με τον Παναθηναϊκό»

Ο Όντετ Κάτας μίλησε για τη σειρά των αγώνων με τον Παναθηναϊκό. Η Μακάμπι θα βρεθεί στην …