Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μήτογλου: “Τώρα δεν έχουμε παίκτες σαν τον Καλάθη, πρέπει να βγούμε μπροστά”

Μήτογλου: “Τώρα δεν έχουμε παίκτες σαν τον Καλάθη, πρέπει να βγούμε μπροστά”

mitoglou

Ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στη media day του Παναθηναϊκού για την ομάδα της νέας σεζόν, αλλά και για την καραντίνα που πέρασε ο ελληνικός λαός πριν λίγους μήνες.

“Η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει τελείως η ταυτότητας της ομάδας. Έφυγαν παίκτες «κλειδιά» και πρέπει να τους αναπληρώσουμε. Θα πρέπει να βγάλουμε πάρα πολύ ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Ένα παιχνίδι που μου ταιριάζει πολύ. Αυτό είναι το «θέλω» του προπονητή μας και αυτό προσπαθεί να μας περάσει από την αρχή της σεζόν. Στο χέρι μας είναι πως θα κυλήσει η σεζόν.

Τώρα είναι η ευκαιρία μας για εμάς να βγούμε μπροστά. Τώρα που δεν έχουμε μπροστά μας παίκτες σαν τον Καλάθη. Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε να πάρουμε τον Παναθηναϊκό στις πλάτες μας. Αυτός είναι ο ρόλος μας και είναι σπουδαίος. Και φέρει μαζί του και μεγάλη ευθύνη».

Σχολιάζοντας την καραντίνα τόνισε: «Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζήσαμε. Κάτσαμε μέσα στο σπίτι για πάνω από έναν μήνα και ένιωσα ότι γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Ένιωσα σαν να έχω τελειώσει από το μπάσκετ. Κάτι που δεν μπορώ καν να σκεφτώ. Τουλάχιστον μόλις άνοιξαν κάποιες εγκαταστάσεις άρχισα σιγά σιγά να γυμνάζομαι για να κρατηθώ σε φόρμα. Αλλά αν δεν πιάσεις μπάλα αυτό δεν είναι αρκετό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…