Κεντρική Elite League Καρδίτσα: Αμφίβολοι δύο με Πανερυθραϊκό

Καρδίτσα: Αμφίβολοι δύο με Πανερυθραϊκό

kostas kompodietas karditsa

Ένα δύσκολο και απαιτητικό τεστ έχει μπροστά του ο Α.Σ.Καρδίτσας, που την Τετάρτη στις 5 μ.μ. αντιμετωπίζει εντός έδρας στο νέο κλειστό γυμναστήριο τον Πανερυθραϊκό, για τη 2η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην Αμαλιάδα, απέναντι στον Κόροιβο ο Α.Σ.Κ. δεν αντιμετώπισε προβλήματα και μετά το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε λύσεις σε άμυνα και επίθεση, φτάνοντας στο τελικό 66-93, που το εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο ματς της Τετάρτης όμως, τα δεδομένα της αναμέτρησης είναι διαφορετικά, καθώς ο Α.Σ.Κ. θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα που πρωταγωνίστησε στη μεταγραφική περίοδο, προσθέτοντας παίκτες αξίας σε ένα ήδη πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Ο Πανερυθραϊκός, ανέβηκε πέρυσι από τη Β’ Εθνική ως πρωταθλητής του Νοτίου Ομίλου και είναι μια ομάδα που συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία, κάτω από τις οδηγίες του Δημήτρη Χουχουλή, που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, καθώς βρίσκεται στον πάγκο της Αθηναϊκής ομάδας, ήδη για 21 συνεχόμενες σεζόν. Στον Πανερυθραϊκό διατηρήθηκε ο βασικός κορμός και έγιναν πολύ ποιοτικές προσθήκες, με τους Αθανασούλα, Φιλιππάκο και Καμπουρίδη να δίνουν επιπλέον ποιότητα και εμπειρία.

Από την πλευρά του ο Κώστας Κομποδιέτας, έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για το ματς, γνωρίζοντας ότι οι απαιτήσεις του είναι πολύ υψηλότερες από ότι απέναντι στον Κόροιβο. Όμως, οι «κυανόλευκοι» θα παλέψουν για τη νίκη, με στόχο την πρόκριση, αλλά και μια καλή εμφάνιση στα πλαίσια της προετοιμασίας για τον κύριο στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Αμφίβολοι για το ματς είναι δυο αθλητές, καθώς ο Σίλας Τσούμας τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου, ενώ ο Μάριος Ματαλών βρίσκεται ακόμη σε περίοδο προσαρμογής, έχοντας ξεκινήσει αργότερα τις προπονήσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Δόξα Λευκάδας- Παπάγου 72-92

Στα playoffs πέρασε ο Παπάγου. Ο Παπάγου επικράτησε της Δόξας στη Λευκάδα με 92-72 και εξα…