Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Καμπερίδης: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…»

Καμπερίδης: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…»

Ο Σάββας Καμπερίδη μετά την ήττα από τον Ιωνικό, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δουλέψει σκληρά για να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα.

«Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας ήταν αυτή που περιμέναμε με βάση τα δεδομένα της περιόδου. Το γεγονός ότι χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ και είχαμε σε 2-3 στιγμές λάθος επικοινωνία, έκλεισε το ημίχρονο με τον Ιωνικό έναν πόντο πάνω. Από την τρίτη περίοδο και μετά ήμασταν βιαστικοί. Συνεχίσαμε να χάνουμε τα ριμπάουντ σε φάσεις που προσπαθούσαμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο στην άμυνα και σίγουρα η ικανότητα του Σμιθ στο ένας εναντίον ενός του έδωσε προσωπικά καλάθια και έδωσε ένα αβαντάζ στον Ιωνικό με αποτέλεσμα να κυνηγάμε στο σκορ χωρίς καθαρό μυαλό και γι’ αυτό χάσαμε δίκαια», είπε ο προπονητής των κιτρίνων.

Όσο για τη συνέχεια, επισήμανε: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, προφανώς με δύο φιλικά παιχνίδια μόνο η ομάδα είναι ανέτοιμη, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία γιατί και ο Ιωνικός είχε παίξει μόλις δύο φιλικά παιχνίδια. Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να διορθώσουμε τα λάθη μας ώστε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Πολλές οι όμορφες στιγμές»

Δύο χρόνια απουσίας ήταν αρκετά. Το Κύπελλο Ελλάδας Γυναικών ολοκληρώθηκε φέτος με ένα Fin…