Κεντρική Ιωνικός Νίκαιας BC Ιωνικός: «Άρπαξε» την ευκαιρία ο Νίκος Χουγκάζ

Ιωνικός: «Άρπαξε» την ευκαιρία ο Νίκος Χουγκάζ

nikos xougaz chougaz ionikos

Το καλοκαίρι ο Ιωνικός επένδυσε σε αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους καλαθοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Νίκος Χουγκάζ, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο κολέγιο Northwestern State. Ο Στέργιος Κουφός πιστεύει στον 20χρονο και ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου με το «καλημέρα» έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις!

Ο Νίκος Χουγκάζ έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τον Ιωνικό στην 1η αγωνιστική της Β΄Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Άρη. Η ομάδα του κόουτς Κουφού πήρε την πρόκριση με τον νεαρό καλαθοσφαιριστή να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να έχει καθοριστική συμβολή στη νίκη – πρόκριση του Ιωνικού.

Συγκεκριμένα, ο Χουγκάζ κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σημείωσε 13 πόντους (2/4 βολές, 4/6 δίποντα, 1/6 τρίποντα), μάζεψε 6 ριμπάουντ (2 αμυντικά – 4 επιθετικά), μοίρασε 2 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και συγκέντρωσε 13 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ο 20χρονος όταν χρειάστηκε για την ομάδα του δήλωσε «παρών» και είχε καθοριστική παρουσία στο ματς, η οποία δεν αποτυπώνεται σε μεγάλο βαθμό στα στατιστικά του.

Ο Στέργιος Κουφός δείχνει ότι πιστεύει πολύ στον Νίκο Χουγκάζ και κόντρα στον Άρη τον είχε βασική πεντάδα και του έδωσε συνολικά 33 λεπτά συμμετοχής. Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου τον δικαίωσε με όσα έκανε στο παρκέ και έδειξε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ιωνικός Νίκαιας BC

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…