Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Η “γλυκόπικρη” γεύση στο Περιστέρι

Η “γλυκόπικρη” γεύση στο Περιστέρι

pantazopoulos gsp e1679079957379

Το Περιστέρι έφτασε στον τελικό του 1ου WATT+Volt Super Cup κόντρα στον Προμηθέα, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στον τίτλο, παρότι βρέθηκε σε απόσταση μιας ανάσας.

Η επόμενη ημέρα αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση την οποία αποτυπώνει ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Περιστερίου Γιώργος Πανταζόπουλος:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε σ’ έναν πολύ σημαντικό θεσμό όπως το Super Cup που διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μετά την χαρά μας όμως για την συμμετοχή, μένει η πίκρα για έναν τίτλο που δεν κατακτήσαμε και θα μπορούσαμε να τον έχουμε κατακτήσει. Αυτό θα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον σύλλογο και την ιστορία του».

«Παρ’ ολ’ αυτά -πρόσθεσε ο Γ. Πανταζόπουλος- συνεχίζουμε στο πλάνο μας, γιατί πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η σταθερότητα και η διάρκεια. Αυτά τα στοιχεία είναι που καθιερώνουν έναν σύλλογο. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και έχει γίνει πραγματικότητα μέσα στο γήπεδο, όπου παίζουμε όλα τα παιχνίδια ως ίσος προς ίσον».

Τέλος δίνει το σύνθημα για την επόμενη ημέρα:

«Συνεχίζουμε την δουλειά μας. Έχουμε μπροστά μας τρεις μεγάλες διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδος και Basketball Champions League) και θέλουμε να φτάσουμε και στις τρεις όσο πιο μακριά μπορούμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Χουγκάζ: «Όλοι μαζί για ένα ιστορικό αποτέλεσμα»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Νίκος Χουγκάζ. Ο διεθνής φόργουορντ του Περιστερίου, Νίκος…