Κεντρική Λάρισα Γαβριήλ: “Νωρίς για συμπεράσματα”

Γαβριήλ: “Νωρίς για συμπεράσματα”

gavriil

«Ήταν απλά μια νίκη και τίποτα παραπάνω», επισήμανε μετά το παιχνίδι κυπέλλου εναντίον του Χαρίλαου Τρικούπη ο προπονητής της Λάρισας Bread Factory, Λίνος Γαβριήλ.

«Από την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου κρατάμε μόνο τη νίκη, δεδομένου ότι η ομάδα διαθέτει 13 νέα πρόσωπα και ένα νέο προπονητή. Ως εκ τούτου, θα χρειαστούμε χρόνο, σκληρή δουλειά και βέβαια, ταπεινότητα».

Ο Κύπριος κόουτς τόνισε ότι το ματς με τον Χαρίλαο Τρικούπη είναι το 3ο κατά σειρά, μετά τα δύο φιλικά κόντρα στον Άρη και ευχήθηκε καλή αγωνιστική περίοδο σε όλους. «Πρόκειται για μια, πραγματικά, δύσκολη περίοδο για όλους μας και χρειάζεται ηρεμία και «καθαρό» μυαλό. Λόγω του γεγονότος ότι έχουμε δώσει μέχρι σήμερα συνολικά τρία παιχνίδια, είναι νωρίς για συμπεράσματα.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αλλά και στον ΓΣ Χαρίλαο Τρικούπη για την παρουσία του στην Α1 κατηγορία. Θεωρώ ότι είναι άκρως απαραίτητο τούτες τις δύσκολες εποχές να διατηρούμε υγιείς οργανισμούς στην Basket_League. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον κόουτς, Ντίνο Καλαμπάκο, τον οποίο και εκτιμάω αφάνταστα, όπως και στην ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…