Κεντρική Basket League Φάνης Χριστοδούλου: «Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό»

Φάνης Χριστοδούλου: «Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό»

Πανιώνιος

Ο Φάνης Χριστοδούλου μίλησε στον Over FM και την εκπομπή Overall και στους Μένιο Σακελλαρόπουλο και Λένα Καραλή και τις εκλογές της ΕΟΚ, την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ αλλά και την σημαντική απουσία του Ολυμπιακού από την Α1.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας μίλησε για την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ στο πλευρό του Παναγιώτη Φασούλα “Έχουμε καλές ιδέες, θα βρούμε τις λύσεις και δε θέλουμε κόντρες με άλλους υποψηφίους”.

Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να “πάρουν” ανθρώπους από την άλλη πλευρά “Αν έχουν καλές ιδέες και σωστή λογική γιατί να μη συνεργαστούμε με ανθρώπους από άλλη παράταξη”.

Για το ποιοι πρέπει να έχουν τα ηνία είπε χαρακτηριστικά “Χρειάζεται ένα μείγμα. Και παλαιοί αθλητές όπως είμαστε εμείς, πρέπει να ακουστούν αλλά πρέπει να υπάρχουν και τεχνοκράτες. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά το άθλημα”.

Παράλληλα ως μείζονα θέματα έθεσε τη διαιτησία και τον στοιχηματισμό στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

“Όπως όλα στην Ελλάδα, έτσι στον αθλητισμό και στο μπάσκετ η οικονομική κρίση έχει τεράστια επιρροή. Δεν υπάρχουν χρήματα όπως δεν υπάρχουν και επιχειρηματίες να ασχοληθούν”, ήταν τα λόγια του κ.Χριστοδούλου για τις επενδύσεις πάνω στο άθλημα.

Το πόσο σημαντικός είναι ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Α1 τόνισε χαρακτηριστικά “Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό”.

Ερωτώμενος για το αν υπάρχει κάποιο “μότο” της παράταξης απάντησε “Όσοι μας αγαπούν και αγαπούν το μπάσκετ πρέπει να μας ψηφίσουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…