Κεντρική Elite League Ενίσχυση με Παπαρέγκα

Ενίσχυση με Παπαρέγκα

paparegkas karditsa afisa

Την απόκτηση του Νίκου Παπαρέγκα ανακοίνωσε η Καρδίτσα. Ο 26χρονος σμολ φόργουορντ θα ενισχύσει τους Θεσσαλούς στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2.

Την περασμένη σεζόν, αγωνιζόταν στον Τρίτωνα, μετρώντας 8,4 πόντους και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με 83% στις βολές, 52% στα δίποντα και 34% στα τρίποντα.

Η ανακοίνωση:

«Ενισχύεται με Παπαρέγκα ο Α.Σ.Κ.

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ανακοινώνει την προσθήκη του Νίκου Παπαρέγκα στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.
Ο Θεσσαλονικιός αθλητής είναι 26 ετών με ύψος 2,00 μ. και αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Αριστοτέλη Επανωμής και συνέχισε στον Μαντουλίδη, με τον οποίο διακρίθηκε στα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων και εφήβων. Το 2013 εντάχθηκε στην ομάδα της Καβάλας, με την οποία το 2015 πέτυχε την άνοδο στην Α1 Εθνική. Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αγωνίστηκε στον Πανιώνιο, κατακτώντας την άνοδο στην Α2 Εθνική. Πέρυσι, ήταν παίκτης του Τρίτωνα και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής είχε σε 20 λεπτά συμμετοχής, 8,4 πόντους και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με 83% στις βολές, 52% στα δίποντα και 34% στα τρίποντα.
O Παπαρέγκας προσθέτει ταλέντο, ενέργεια και ευχέρεια στο μακρινό σουτ στους «κυανόλευκους» και ήδη έχει ενταχθεί κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Α.Σ.Καρδίτσας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
Καλωσορίζουμε το Νίκο στην οικογένεια του Α.Σ.Κ. και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…