Κεντρική Διεθνή Από τον Ήφαιστο στον ΑΠΟΕΛ

Από τον Ήφαιστο στον ΑΠΟΕΛ

mateus gilbert ifaistos limnou

Ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία σημαντική μεταγραφική κίνηση. Όπως μετέδωσε στον αέρα του OverFm 104.9 ο Γιώργος Κογκαλίδης η κυπριακή ομάδα του Βασίλη Φραγκιά απέκτησε τον Μάρκους Γκίλμπερτ, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη χώρα μας με τη φανέλα του Ήφαιστου Λήμνου.

Ο Βασίλης Φραγκιάς ήθελε έναν παίκτη για να ενισχυθεί στη θέση του φόργουορντ και βρήκε τον ιδανικό στο πρόσωπο του Γκίλμπερτ. O Aμερικανός καλαθοσφαιριστής πέρσι βρέθηκε στη Λήμνο για τον Ήφαιστο, με τον οποίο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και βοήθησε τους Νησιώτες να πραγματοποιήσουν μία πολύ καλή σεζόν. Στο παρελθόν, ο 27χρονος έχει αγωνιστεί σε Ιταλία, Πορτογαλία και Ισπανία.

Όπως μετέδωσε ο OverFm.gr, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την κυπριακή ομάδα.

Ήδη το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ αποτελείται από τους Βασίλη Κούνα, Στέφανο Ηλιάδης Πάρι Μαραγκό, Χρήστο Παναγιώτου, Βίκτωρ Ιερωνυμίδη, Χρήστο Λοϊζίδη, Γαβριήλ Κοιλαρά, Πέτρο Παπαμιχαή, Κύπρο Σέπο και Θεόδωρο Παναγιώτου, ενώ στην Κύπρο αναμένεται να φτάσει και να υπογράψει και ο Γκίλμπερτ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…