Κεντρική Basket League Άρης Αίσιο τέλος με το θέμα της έκδοσης των δελτίων

Αίσιο τέλος με το θέμα της έκδοσης των δελτίων

chalmers frankamp

Θετικές εξελίξεις υπήρξαν στο θέμα της έκδοσης των δελτίων των καλαθοσφαιριστών του Άρη, όπως άλλωστε αναμενόταν και είχαμε αναφερθεί σε αυτό το θέμα το προηγούμενο διάστημα. Η FIBA, με επιστολή που έστειλε στην Ε.Ο.Κ. τής γνωστοποιεί ότι μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση δελτίων για λογαριασμό των “κιτρίνων” για παίκτες των οποίων τα letter of clearance βρίσκονταν στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας, μέχρι τις 03/12/2019.

Αυτό σημαίνει ότι οι «κίτρινοι» απέκτησαν τη δυνατότητα έκδοσης δελτίων για τους παίκτες, με τους οποίους έχουν συμφωνήσει, Έλληνες και ξένους, καθώς και με αυτούς που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την Κ.Α.Ε., επίσης Έλληνες και ξένους.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί αποτέλεσμα της συνάντησης που έλαβε χώρα την περασμένη βδομάδα στην Ελβετία μεταξύ του Προέδρου του Α.Σ. και Αντιπροέδρου της Κ.Α.Ε., Λευτέρη Αρβανίτη και του νομικού συμβούλου του Α.Σ., Χρήστου Γρόλλιου με τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνό και τους επικεφαλής του Basketball Arbitral Tribunal, Ζόραν Ράντονιτς και Μπέντζαμιν Σίντλερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…