Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Αγιασμός στον Προμηθέα (pics)

Αγιασμός στον Προμηθέα (pics)

promitheas 1

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ο αγιασμός στην ανδρική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2020-21 από τον αρχιμανδρίτη π. Αρτέμιο Αργυρόπουλο, πρωτοσύγκελο της ιεράς Μητρόπολης Πατρών και ηγούμενο της ιεράς μονής Αγίων Πάντων Πατρών.

preseason20 agiasmos 102 Παρόντες ήταν, φυσικά, όλα τα μέλη της Ανδρικής ομάδας, αθλητές και τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Θανάσης Τριανταφυλλίδης, ο πρώην Πρόεδρος της ΚΑΕ και μέλος του ΔΣ, Χρήστος Μήλας, το μέλος της Διοίκησης της ΚΑΕ και Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Παντελής Αθανασίου, και το μέλος της Διοίκησης της ΚΑΕ, Κώστας Τριανταφυλλίδης.

preseason20 agiasmos 103

Όλοι ευχήθηκαν μια χρονιά γεμάτη υγεία, μακριά από ατυχίες και τραυματισμούς, ενώ χαιρετισμούς στους παίκτες απεύθυναν ο πατέρας Αρτέμιος και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος.

preseason20 agiasmos 104

Η ομάδα του Προμηθέα συνεχίζει τη σειρά των φιλικών ενόψει της επίσημης πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕΚ για το Super Cup την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου και αντιμετωπίζει την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου το Περιστέρι (18:00) και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου τον ΠΑΟΚ (17:00) στο «Δημ. Τόφαλος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…