Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Όγκαστ: “Είμαι έτοιμος για την Ευρωλίγκα”

Όγκαστ: “Είμαι έτοιμος για την Ευρωλίγκα”

zack august panathinaikos

Ο Ζακ Όγκαστ έφτασε στη χώρα μας, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Ο πρώην παίκτης της Γαλατασαράι στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά:

«Νιώθω φανταστικά που επέστρεψα. Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι για μένα. Ήμουν εδώ και την προηγούμενη φορά και έχω ακόμα κάποιες ανοικτές δουλειές! Ελπίζω να βρούμε τη χημεία μας και να γίνουμε μια ομάδα και να κάνουμε αυτήν την ομάδα υπερήφανη.»

Για τον εαυτό του: «Ήθελα λίγο χρόνο για να ωριμάσω στο παιχνίδι μου, να καταλάβω και να μάθω κάποια πράγματα. Νιώθω τώρα ότι είμαι έτοιμος και προετοιμασμένος για να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο και να έχω μια καλή σεζόν».

Για τη συνομιλία του με τον Γιώργο Βόβορα: «Μίλησα πολύ με τον coach Βόβορα το καλοκαίρι και μου είπε ότι η ομάδα θα είναι γεμάτη με καλούς παίκτες, καλούς χαρακτήρες και που όλοι θα θέλουν να κερδίζουν».

Για τον δικό του στόχο τη νέα χρονιά: «Έχω μόνο έναν στόχο. Να κερδίζω. Και να δείξω σε όλον τον κόσμο και στην EuroLeague ότι ανήκω εδώ.»

Το μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Τους ξέρω πολύ καλά. Θα είναι εδώ, πάντα είναι εδώ. Στέλνουμε την αγάπη μας, ξέρουμε ότι είναι δίπλα μας και να συνεχίσουν να είναι και δεν πρόκειται να τους απογοητεύσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…