Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Μπιτς: “Ετοιμαστείτε για πολλά τρίποντα”

Μπιτς: “Ετοιμαστείτε για πολλά τρίποντα”

Beech Beau paok afisa

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Beau Beech έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος Αμερικανός, ο οποίος βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην Ponte Vreda της Florida, μίλησε για τις πρώτες του σκέψεις για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ενώ περιέγραψε και το αγωνιστικό στιλ του, τονίζοντας ότι το δυνατό του σημείο είναι τα σουτ τριών πόντων.

-Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σου για την υπογραφή του συμβολαίου σου με τον ΠΑΟΚ;

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ! Τόσο η ομάδα, όσο και η πόλη έχουν σπουδαία ιστορία και ελπίζω να γίνω κι εγώ κομμάτι της στην επόμενη σεζόν.

-Πώς περιγράφεις το αγωνιστικό σου στιλ;

Είμαι σουτέρ και θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο παίκτη. Μπορώ να παίξω στις θέσεις «3» και «4», ανάλογα με το που με χρειάζεται η ομάδα.

-Έχεις μιλήσει με τον Κώστα Μέξα για τον ρόλο σου στην ομάδα;

Στη συζήτηση που είχαμε με τον Κώστα Μέξα, μου εξήγησε ότι θέλω να παίζω στο «4» και «ανοίγω» το γήπεδο με το σουτ μου, προκειμένου να βρίσκουν χώρο οι guards μας.

-Ποιες είναι οι διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού στην Ευρώπη και τη Γερμανία;

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ πιο σκληρό σε σύγκριση με το NCAA. Στη Γερμανία το αγωνιστικό στιλ είναι παρόμοιο με το κολεγιακό, αλλά στην G-League το παιχνίδι έχει πολύ γρήγορο ρυθμό και πολλά τρίποντα!

-Πώς βίωσες την κατάσταση με τον κορονοϊό;

Η κατάσταση με τον κορονοϊό ήταν πολύ δύσκολη. Ήταν παράξενα. Ποτέ δεν περίμενα να ακυρωθεί η σεζόν, ήμουν σοκαρισμένος. Με έκανε να καταλάβω ότι ο αθλητισμός δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο ακόμα και για εμάς του επαγγελματίες αθλητές.

-Τι γνωρίζεις για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ;

Δεν ξέρω τόσο πολλά για την Ελλάδα ως χώρα, δεν την έχω επισκεφτεί ποτέ στη ζωή μου, οπότε η χρονιά που έρχεται θα είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία για μένα! Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ξέρω ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και σπουδαίους φιλάθλους.

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξέρουν ότι θα φέρω μεγάλη ενέργεια στην ομάδα σε κάθε αγώνα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει όσες περισσότερες νίκες γίνεται! Ετοιμαστείτε για πολλά τρίποντα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…