Κεντρική NBA Μπακς: «Δεν μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ» (vid)
NBA

Μπακς: «Δεν μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ» (vid)

1 35

Oι Μιλγουόκι Μπακς ξεκίνησαν την επανάσταση στο ΝΒΑ και έδειξαν έμπρακτα ότι δεν τους νοιάζει μόνο το μπάσκετ, αλλά και όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ. Μετά την απόφαση τους να μην κατέβουν στον αγώνα των playoffs οι παίκτες των ελαφιών προχώρησαν σε δηλώσεις και ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορούν να είναι συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ, όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά.

Ο Τζορτζ Χιλ, έχοντας στο πλευρό τους τους συμπαίκτες του ανέφερε: “Συγγνώμη που σας κρατήσαμε για τόση ώρα, θέλαμε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση. Τις τελευταίες ημέρες είδαμε το τραγικό βίντεο με το περιστατικό στο Ουισκόνσιν, με τον Τζέικομπ Μπλέικ να δέχεται πισώπλατα επτά σφαίρες από έναν αστυνομικό. Δεν μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ.

Όταν μπαίνουμε στο παρκέ εκπροσωπούμε το Μιλγουόκι και πρέπει να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, να προσπαθούμε στον υπερθετικό βαθμό και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Το κάναμε και τώρα, ζητάμε το ίδιο και από τους νομοθέτες. Ζητάμε δικαιοσύνη για τον Τζέικομπ Μπλέικ, ζητάμε ανάληψη ευθυνών. Ζητάμε από τον κόσμο να ψηφίσει στις 3 Νοεμβρίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…