Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Κόνσουλας: “Mελλοντικά να πρωταγωνιστήσω σε μια μεγάλη ομάδα”

Κόνσουλας: “Mελλοντικά να πρωταγωνιστήσω σε μια μεγάλη ομάδα”

konsoulasg1

O Γιάννης Κόνσουλας… άρεσε πολύ στο πρόσφατο Final Four των Εφήβων, βοήθησε σημαντικά τον ΠΑΟΚ με 16,3 πόντους μέσο όσο και “τραβάει” την προσοχή αρκετών ομάδων που θέλουν να τον κάνουν δικό του. Ο νεαρός μίλησε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Εφήβων που ξεκινάει την Τετάρτη ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση.

Συγκεκριμένα είπε στο http://tsiotras.blogspot.com:

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλονίκης στους Εφήβους. Πιστεύεις ότι ήταν δίκαια η πρώτη θέση;

«Από την αρχή της σεζόν είχαμε θέσει σαν στόχο με την ομάδα μου την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης. Μετά από πολύ δουλειά και υπομονή πολλών μηνών καταφέραμε να στεφθούμε πρωταθλητές παρόλο που κάποιοι στην αρχή αμφισβήτησαν τις ικανότητες μας. Οι δύσκολες συνθήκες της φετινής χρονιάς, μας ανάγκασαν να μείνουμε για αρκετό διάστημα έξω από τα παρκέ, όμως με την βοήθεια των προπονητών και του τεχνικού team του ΠΑΟΚ κατορθώσαμε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και με περισσότερα εφόδια».

Την Τρίτη φεύγετε για την Αθήνα, καθώς την Τετάρτη ξεκινά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για αυτή τη διοργάνωση;

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο σωματείο, όποτε πάντα οι στόχοι που πρέπει να βάζει είναι πολύ υψηλοί. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να τονίσω ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα, έχοντας πάντα στο μυαλό μας την πρώτη θέση. Οι ομάδες που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε στο πανελλήνιο είναι εξίσου δυνατές, όποτε η ομαδική μας προσπάθεια θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη».

Η προσωπική σου απόδοση, σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ ήταν πολύ καλή. Ακόμη έχεις κληθεί και σε κάποια κλιμάκια της Εθνικής ομάδας. Μέχρι που πιστεύεις ότι μπορείς να φθάσεις; Ποιο είναι το όνειρό σου για το μέλλον;

«Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και έχοντας χαμηλά το κεφάλι ο καθένας μπορεί να αναδειχθεί μέσα από τον προσωπικό του αγώνα. Εχω διαθέσει χρόνο και κόπο ώστε να φτάσω σε ένα επίπεδο. Θέλω να παίξω επαγγελματικό μπάσκετ σε υψηλή κατηγορία. Το όνειρο μου για το μέλλον είναι να πρωταγωνιστήσω σε κάποια μεγάλη ομάδα εντός η εκτός Ελλάδας και ακόμα μεγαλύτερος στόχος η συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα των αντρών».

Κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τονίζουν ότι μπορεί να μην αγωνιστείς του χρόνου στον ΠΑΟΚ καθώς δε σου έχει γίνει ακόμη πρόταση για επαγγελματικό συμβόλαιο. Εχουμε εξελίξεις σε αυτό το θέμα;

«Πραγματικά αυτή την περίοδο δεν με απασχολεί καθόλου που θα αγωνίζομαι του χρόνου. Την τελευταία περίοδο είχαμε όλοι στην ομάδα το μυαλό μας στο Final 4 της ΕΚΑΣΘ και τώρα η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της επόμενης εβδομάδας. Σίγουρα το θέμα αυτό θα με απασχολήσει αμέσως μετά το πανελλήνιο, αλλά για την ώρα με αυτά ασχολείται ο εκπρόσωπος μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…