Κεντρική Basket League Άρης Η “πρώτη” του Άρη και τα συλλυπητήρια σε Σανικίτζε (pics)

Η “πρώτη” του Άρη και τα συλλυπητήρια σε Σανικίτζε (pics)

aris aris

Η φετινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Άρη ήταν διαφορετική, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Φορώντας τις απαραίτητες μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις, οι παίκτες που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, το τεχνικό επιτελείο, το υπόλοιπο σταφ, το υπαλληλικό προσωπικό της ομάδας και μέλη της διοίκησης της Κ.Α.Ε. υποβλήθηκαν σήμερα (25/08) το απόγευμα στο «Nick Galis Hall» σε τεστ COVID-19 από το Μοριακό Διαγνωστικό Εργαστήριο «Ιστογενετική», υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας μας, Νίκου Κουκουλιά.

Όσοι ήταν παρόντες ενημερώθηκαν από τον κ. Κουκουλιά για τους κανόνες, οι οποίοι θα ισχύσουν φέτος, αλλά και για τα νέα δεδομένα που ισχύουν λόγω του κορονοϊού, σύμφωνα και με το υγειονομικό πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι παίκτες του Άρη θα ξεκινήσουν από αύριο (26/08) σε γκρουπ τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά κι εφόσον όλα τα τεστ COVID-19 είναι αρνητικά, θα μπουν τις επόμενες μέρες στο γήπεδο.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της και τη βαθύτατη θλίψη της στον Βίκτορ Σανικίτζε και την οικογένειά του για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

aris1

aris aris1

aris aris2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…