Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Διήμερο ειδικών μετρήσεων και εργομετρικών στον ΠΑΟΚ

Διήμερο ειδικών μετρήσεων και εργομετρικών στον ΠΑΟΚ

kaklamanakis metrisis1

ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν. Οι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά από το πρωί της Πέμπτης υποβλήθηκαν σε ειδικές μετρήσεις και εργομετρικά τεστ.

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Οι έλεγχοι που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της προετοιμασίας συνεχίζονται για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι τις τελευταίες δύο μέρες έχουν υποβληθεί σε εργομετρικές εξετάσεις αλλά και σε ειδικές μετρήσεις υπό την επίβλεψη του επιτελείου της ομάδας.

Το πρωί της Πέμπτης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν σε ειδικές μετρήσεις στις εγκαταστάσεις του “PAOK Sports Arena” από τον γυμναστή της ομάδας, Παναγιώτη Βασιλείου, ο οποίος μέσα από το Professions Fuctional Movement Screen Test προχώρησε στην αξιολόγηση της κίνησης των αθλητών, με στόχο τη διόρθωση των αδυναμιών και των ανισορροπιών του σώματος.

Το πρωί της Παρασκευής, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επισκέφτηκαν το Κέντρο Αθλητικής και Κινητικής Αξιολόγησης “Metrisis” και πέρασαν από εργομετρικό έλεγχο για δύναμη (ισοκινητική, ισομετρική), ταχυδύναμη (αλτικότητα, εκρηκτική δύναμη), βασικό-ενεργειακό μεταβολισμό, λιπομέτρηση και σωματομετρήσεις.

Παράλληλα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν τις ιατρικές εξετάσεις τους στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…