Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Ξεκινά η διάθεση της κάρτας στήριξης διαρκείας

Άρης: Ξεκινά η διάθεση της κάρτας στήριξης διαρκείας

Επιτακτική ανάγκη είναι η στήριξη των φίλων του Άρη προς την ΚΑΕ η οποία έχει πολλά ανοιχτά οικονομικά μέτωπα. Οι “κίτρινοι” γνωστοποίησαν ότι ξεκινά η διάθεση της κάρτας στήριξης διαρκείας για την σεζόν 2020-21.

Αναλυτικά:

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο στην Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και σε μια πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία παγκοσμίως, ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Καταρχήν να ευχηθούμε σε όλους υγεία και καλή δύναμη, σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε. Με τα σημερινά δεδομένα, είναι άγνωστο τι θα ισχύσει τη νέα σεζόν κι αν οι αθλητικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν, χωρίς κόσμο ή με περιορισμένη παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα. Σεβόμενοι όμως, την επιθυμία όλων σας να στηρίξετε την ομάδα, γεγονός που αποδεικνύει την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωσή σας στο τμήμα που έχει χαρίσει τους περισσότερους τίτλους στο σύλλογο, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης της Κάρτας Στήριξης Διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Οι τιμές των Καρτών Στήριξης Διαρκείας για τη σεζόν 2020-2021 θα είναι οι εξής: 100 ευρώ, 200 ευρώ, 300 ευρώ, 400 ευρώ, 500 ευρώ και 1.000 ευρώ. Η διαδικασία αγοράς των Καρτών θα γίνεται, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας VIVA από την 1η Σεπτεμβρίου.

Σε απάντηση του ενδιαφέροντος και της αγάπης που έχετε δείξει όλο αυτό το διάστημα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα προεγγραφής. Για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία προεγγραφής, μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση: diarkias@arisbc.gr.

Ευχή και επιθυμία όλων μας είναι να είναι να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση και να βρεθούμε όλοι μαζί στο «Nick Galis Hall», στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας. Στην περίπτωση, όμως, που η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο είναι περιορισμένη, λόγω πανδημίας, όσοι κάνουν προεγγραφή, θα έχουν προτεραιότητα για να δώσουν το «παρών» στους αγώνες του ΑΡΗ.

Εξυπακούεται ότι το ποσό που θα διαθέσει ο κάθε φίλος της ομάδας μας για την προμήθεια Κάρτας Στήριξης Διαρκείας, θα συμψηφιστεί με την αγορά εισιτηρίου Διαρκείας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η «νουβέλ βαγκ» του ΑΡΗ πρόσφερε 60 φανέλες του Αυτοκράτορα σε παιδιά με καρκίνο

Αξιος συγχαρητηρίων είναι ο Α.Σ. Άρης, ο οποίος ενημέρωσε -επισήμως- πως “τα σωστά α…