Κεντρική Elite League Από τις ΗΠΑ στον Κόροιβο! (pic)

Από τις ΗΠΑ στον Κόροιβο! (pic)

Καλαμάτα

Tη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση ολοκλήρωσε ο Κόροιβος. Η ομάδα της Αμαλιάδας προχώρησε στην απόκτηση του Μάριου Τσέλλου, που πέρσι αγωνίστηκε στο κολέγιο Souther Maine Community College στις ΗΠΑ. Πριν το ταξίδι του στην Αμερική είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 και της Α1 με τον Αρκαδικό.

Αναλυτικά:

“Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την συνεργασία του για την χρονιά 2020-2021 με τον Μάριο Τσέλλο.Ο Μάριος είναι 20 ετών με ύψος 1.90 και αγωνίζεται και στις 2 θέσεις των γκαρντ (Compo guard).Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες του Αρκαδικού στα τμήματα υποδομής που συνδυάστηκαν από πολύ καλή παρουσία και επιτυχίες. Ακολούθησε η παρουσία του στην μεγάλη ομάδα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού, στην Α2 Εθνική και την Basket League σε νεαρή ακόμη ηλικία, δίπλα σε σπουδαίους παίκτες. Ο Μάριος Τσέλλος στην Γ’ Λυκείου (2017-2018) αγωνίστηκε με την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της ΕΣΚΑ.Ένα χρόνο αργότερα (2018-2019) αγωνίστηκε με την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης στην Γ’ Εθνική κατηγορία κατακτώντας την 6η θέση στον 4ο Όμιλο. Η συνέχεια ( 2019-2020) τον βρήκε στις ΗΠΑ όπου ως πρωτοετής (ρούκι) με το Southern Maine Community College είχε μια καλή παρουσία, αποτελώντας τον πιο εύστοχο παίκτης στα τρίποντα στο πρωτάθλημα με 50,8%

Παράλληλα, ο Μάριος Τσέλλος έχει καταγωγή (από την πλευρά της μητέρας του) από το Χάβαρι Ηλείας.Η ομάδα μας προσθέτει άλλον ένα νεαρό ποιοτικό – και Ηλείο στηνκαταγωγή – παίκτη στο ρόστερ της, μένοντας πιστή πάντα στην φιλοσοφία της για ευκαιρίες σε νέα παιδιά που θέλουν να διακριθούν μέσα από την δουλειά τους στο παρκέ. Η οικογένεια του ΚΟΡΟΙΒΟΥ καλωσορίζει τον Μάριο στην ομάδα και του εύχεται να έχει μια πετυχημένη, δημιουργική, και προπάντων υγιη χρονιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Κερδισμένος της αγωνιστικής ο Πανιώνιος. Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Σπουδαίας βαθμο…