Κεντρική Γ' Εθνική Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Τελεθριακό

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Τελεθριακό

γφ

Τρεις μεταγραφικές κινήσεις ανακοίνωσε ο Τελεθριακός. Συγκεκριμένα, τη φανέλα της ομάδας τη νέα χρονιά θα φορούν οι Σωκράτης Γκιζόγιαννης, Γιάννης Γκρινιάρης και Αλέξης Πανταζής.

Αναλυτικά:

«Παίκτες του Τελεθριακού θα είναι από την επόμενη σεζόν οι Σωκράτης Γκιζόγιαννης, Γιάννης Γκρινιάρης και Αλέξης Πανταζής, αθλητές που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις έχοντας ο καθένας απ’ αυτούς γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του μπάσκετ!

Ο Σωκράτης Γκιζόγιαννης, γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου 1982 καταφέρνει ακόμα και τώρα στα 38 του, να είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες σε οποιαδήποτε ομάδα. Διεθνής, έχοντας 6 συμμετοχές με την Εθνική Παίδων, έκανε τα πρώρα μπασκετικά βήματα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μαλεσίνα, με την οποία αγωνίστηκε και στη Γ’ Εθνική, στη μοναδική της παρουσία σε Εθνικές κατηγορίες. Από το 1989 ήταν κάτοικος Χαλκίδας αγωνιζόμενος με την ΑΓΕΧ με την οποία έκανε μια εξαιρετική πορεία, ανεβαίνοντας από τη Γ’ Εθνική στην Α2, ενώ παράλληλα κέρδισε και την πρώτη θέση στην Ελλάδα με την εφηβική ομάδα το 2000. Ο Σωκράτης αγωνίστηκε για 2 σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 με τον Μακεδονικό για να παίξει ακόμα σε Α2 και Β’ Εθνική σε Λαμία, Ρέθυμνο, Τρίκαλα, Αρκαδικό, Ηράκλειο. Για δύο χρονιές έπαιξε στην Κύμη, με την οποία κέρδισε δύο ανόδους σε Α2 και Α1, ενώ αγωνίστηκε ακόμα στον Χολαργό, στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας για 2 χρόνια στη Γ’ Εθνική, ενώ πέρυσι έπαιξε με τη φανέλα του Άρη Θήβας επίσης στη Γ’ Εθνική.

Ο Γιάννης Γκρινιάρης, γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου 1984, ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΓΕ Χαλκίδας ξεχωρίζοντας για το ταλέντο του. Ο Ευβοιώτης γκαρντ, βασικό μέλος των παιδικών και εφηβικών τμημάτων με τα οποία διακρίθηκε συμμετέχοντας ακόμα και σε τελικές φάσεις Πανελληνίων πρωταθλημάτων, αγωνίστηκε στη συνέχεια της καριέρας του κυρίως σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών, φορώντας μεταξύ άλλων τη φανέλα των Γ.Σ.Χαλκίδας, Νικόπολης, Έσπερου Λαμίας, Γ.Σ.Κύμης, Κάδμου, Ερμή Σχηματαρίου ενώ πέρυσι επέστρεψε και πάλι στη Θήβα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Άρη.

O Αλέξης Πανταζής, γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου 1989 αγωνίζεται ως γκαρντ, έχοντας και αυτός με τη σειρά του αρκετές εμπειρίες από τις Εθνικές κατηγορίες. Έπαιξε μπάσκετ στην ΑΓΕ Χαλκίδας, στον Γ.Σ.Χαλκίδας στην Κύμη, τον Κάδμο, τον Ερμή Σχηματαρίου και πέρυσι στον Άρη Θήβας έχοντας βασικό ρόλο σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε. Η καριέρα του θα μπορούσε να ήταν διαφορετική, αν τη χρονιά που ήρθε ο Ίκαρος στη Χαλκίδα για να αγωνιστεί στην Α1 και που επιλέχθηκε από τον Καλαφατάκη, δεν τον έβγαζε νοκ-άουτ ένας τραυματισμός στην περίοδο της προετοιμασίας (κάταγμα κόπωσης), μην έχοντας έτσι την ευκαιρία της συμμετοχής στο κορυφαίο Ελληνικό πρωτάθλημα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Στον τελικό ανόδου πέρασε το Πικέρμι. Αναλυτικά τα αποτελέσματα. Το εισιτήριο για τον τελι…