Κεντρική Β' Εθνική Τρεις ανανεώσεις για τον Πανσερραϊκό (pic)

Τρεις ανανεώσεις για τον Πανσερραϊκό (pic)

vaggelis dimitrakas panserraikos

Σε τριπλή ανανέωση προχώρησε ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα των Σερρών ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τους Βαγγέλη ΔημητράκαΛεωνίδα Ντίνο και Δωρόθεο Δατσιάδη.

Αναλυτικά:

“Νεανικός κορμός

– Η διοίκηση του 🦁 Πανσερραϊκού Κρι Κρι, ενόψει του απαιτητικού Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, ακολουθεί πιστά τον προγραμματισμό της να «επενδύσει» φέτος σε νεαρούς αθλητές με ταλέντο και φιλοδοξία! Για το λόγο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον Σερραίο Βαγγέλη #Δημητρακά και τους φοιτητές ΤΕΦΑΑ που ζουν στην πόλη μας Λεωνίδα #Ντίνο και Δωρόθεο #Δατσιάδη!

– Οι τρεις νεαροί καλαθοσφαιριστές που την περσινή χρονιά ξεχώρισαν όχι μόνο για τις αθλητικές τους ικανότητες, αλλά και για το χαρακτήρα τους, έχουν μέσο όρο ηλικίας 20 έτη και αγωνίζονται σε νευραλγικές θέσεις για τον κορμό της ομάδας. Ειδικότερα, ο Δημητρακάς (21 ετών, 2μ., 7.5π. μ.ο. πέρυσι) είναι power forward, ο Ντίνος (20 ετών, 1.96μ., 8.4π. πέρυσι κι ευστοχότερος παίκτης στα τρίποντα) shooting guard και ο Δατσιάδης play mαker (19 ετών, 1.91μ.).

🚩 Καλή χρονιά «λιοντάρια», με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ιστορική μας ομάδα!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …