Κεντρική Γ' Εθνική To τεχνικό τιμ του Μίλωνα!

To τεχνικό τιμ του Μίλωνα!

milonas karagiannis sinnis kazianis katomeris

Γνωστό έγινε το τεχνικό τιμ του Μίλωνα ενόψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε ότι στο πλευρό του Νίκου Καραγιάννη θα βρίσκονται οι: Δημήτρης Καζιάνης, Ντίνος Σίννης και Γρηγόρης Κατωμέρης.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΟΝΣ Μίλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους συνεργάτες του Νίκου Καραγιάννη στην ομάδα μπάσκετ.

Μάλιστα όταν οι συγκεκριμένοι άνθρωπο αποτελούν και μέλη της οικογένειας του Μίλωνα, η ικανοποίηση του συλλόγου είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Έτσι, ο Δημήτρης Καζιάνης, ο Ντίνος Σίννης και ο Γρηγόρης Κατωμέρης θα πλαισιώσουν τον Νίκο Καραγιάννη στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Αναλυτικά

Δημήτρης Καζιάνης:
Ο Δημήτρης Καζιάνης αποτελεί για αρκετά χρόνια μέλος του Μίλωνα και είναι ένας καταξιωμένος άνθρωπος του αθλήματος. Μεγάλος αθλητής και δεινός σκόρερ στην επαγγελματική του πορεία, έχοντας αγωνιστεί, μεταξύ άλλων και με τον Μίλωνα στην Α1 το 2000. Επίσης ο Δημήτρης Καζιάνης είναι προπονητής ακαδημιών του συλλόγου εδώ και χρόνια διδάσκοντας τους μικρούς αθλητές τα μυστικά του αθλήματος. Ο Δημήτρης Καζιάνης θα συνεχίσει να είναι άμεσος συνεργάτης του Νίκου Καραγιάννη στον πάγκο του Μίλωνα

Ντίνος Σίννης:
Ο Ντίνος Σίννης θα είναι ο νέος team manager της ομάδας αναλαμβάνοντας σημαντικό ρόλο για τη νέα χρονιά. Έχει υπάρξει εμβληματικός αθλητής του συλλόγου ήδη από τα τμήματα υποδομής του Μίλωνα. Έχει διακριθεί σε αρκετές ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών ως αθλητής γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες των εθνικών κατηγοριών.

Γρηγόρης Κατωμέρης:
Ο 25χρονος Γρηγόρης Κατωμέρης απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα την σεζόν 2017-18 ως βοηθός στην αντρική ομάδα του Παγκρατίου που αγωνίζονταν στην Β Εθνική κατηγορία. Την σεζόν 2018-19 ξεκίνησε η συνεργασία με τον ΑΟΝΣ ΜΙΛΟΝ σαν προπονητής ακαδημιών και την σεζόν 2019-20 πήρε και ρόλο σαν βοηθός στο προπονητικό team του συλλόγου μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…