Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: Ανακοίνωσε Χριστοδούλου!

Προμηθέας: Ανακοίνωσε Χριστοδούλου!

andreas xristodoulou rethymno

Το γράψαμε; Ισχύει!

Κάτοικος Πάτρας θα είναι τη νέα χρονιά ο Ανδρέας Χριστοδούλου. Ο Έλληνας γκαρντ ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Προμηθέα και θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του κόουτς Γιατρά να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το Ebasket.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για τη συγκεκριμένη κίνηση από τις 15/05.

Αναλυτικά:

“H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Χριστοδούλου και τον καλωσορίζει στην Οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος την 22η Φεβρουαρίου 1995 στη Λεμεσό της Κύπρου, ύψους 1.97, guard/forward ξεκίνησε από τα αναπτυξιακά τμήματα της ΑΕ Λεμεσού, όπου αγωνίστηκε ως το 2011, ενώ τη σεζόν 2011-12 αγωνίστηκε ως έφηβος στον Α.Π.Ο.Ε.Λ. Την επόμενη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στην Ελλάδα και τον ΜΑΣ Μαντουλίδη και ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, όπου αγωνίστηκε τα επόμενα 2 χρόνια, κατακτώντας το Διηπειρωτικό το 2013 και το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2015. Το 2015-16 αγωνίστηκε ως δανεικός στον Κόροιβο Αμαλιάδας στη Basket League και την τελευταία τετραετία (2016-2020) αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο Cretan Kings.

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά 2019-20 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ρεθύμνου σε 19 παιχνίδια της Basket League, σκοράροντας 8.1 πόντους κατά μέσο όρο κι έχοντας 1.8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3.5 βαθμούς στο ranking ανά αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Με ΛεΝτέι η προπόνηση της Παρτιζάν

Η συμμετοχή του Ζακ ΛεΝτέι στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται από τον Ομπράντοβιτς. Ο Ζακ …