Κεντρική A2 ΠΑΣ Γιάννινα: Άοκνες οι προσπάθειες για συμμετοχή στην Α2
A2

ΠΑΣ Γιάννινα: Άοκνες οι προσπάθειες για συμμετοχή στην Α2

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, αλλά δεν θα αγωνίζεται εκεί τη νέα χρονιά. Τις τελευταίες ημέρες έγιναν προσπάθειες για να βρεθεί κάποια λύση, αλλά αποδείχθηκαν άκαρπες και πλέον οι Γιαννιώτες είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Α2.

Αναλυτικά:

“Τις τελευταίες μέρες ενεργοποιήθηκαν φορείς της πόλης και συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Σιαράβας κάνοντας μια ύστατη προσπάθεια η ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α2.

Αυτό δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό και ως εκ τούτου η πρώην Διοικούσα Επιτροπή (Ιωάννης Μάντζιος, Χρήστος Γεωργίου, Ευάγγελος Παπαγγέλης και Γιάννης Κουτσολιόντος) καθώς και ο χορηγός μας, η οικογένεια Σεπετά, εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ Γιάννινα οριστικά και αμετάκλητα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κ. Καχριμάνη όσο και τον κ. Σιαράβα για τις σοβαρές και άοκνες προσπάθειες που έκαναν για την εξεύρεση μιας αμοιβαίας αποδεκτά λύσης που θα εξασφάλιζε την συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στην Α2.

Για την πρ. Διοικούσα Επιτροπή
Ιωάννης Μάντζιος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2: Η μάχη του Ολυμπιακού για την άνοδο ξεκινάει το Σάββατο (26/6)

Ο Απόλλωνας Πάτρας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την άνοδο στη Bas…