Κεντρική Β' Εθνική Παλλάκης: “Πιστεύω ότι ο Λεύκιππος θα αντεπεξέλθει στην νέα πρόκληση της Β’ Εθνικής”

Παλλάκης: “Πιστεύω ότι ο Λεύκιππος θα αντεπεξέλθει στην νέα πρόκληση της Β’ Εθνικής”

pallakis pic

Η σεζόν 2020-21 θα αποτελέσει έναν ακόμη “κρίκο” της πορείας του Γιώργου Παλλάκη στον Λεύκιππο Ορόσημο, στον οποίο ο 25χρονος καλαθοσφαιριστής έχει συμπληρώσει τρία χρόνια παρουσίας (2017-20). Ο Έλληνας αθλητής, με αφορμή την παραμονή του στον σύλλογο της Ξάνθης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Λεύκιππου Ορόσημο.

Συγκεκριμένα είπε στο lefkipposbc.gr:

Για την τριετία κατά την οποία συνεργάζεται με τον Λεύκιππο Ορόσημο: “Ήρθα στον Λεύκιππο (σ.σ. το 2017) για να μείνω στην ομάδα! Η διοίκηση είναι σοβαρή και και όσα είχαμε πει την πρώτη χρονιά, είχαν ένα μακροπρόθεσμο όραμα. Οι φιλοδοξίες μας -αυτές που είχε η ομάδα η οποία ήθελε να ανέβει κατηγορίες και να καθιερωθεί και οι προσωπικοί μου στόχοι, να ανεβαίνω όλο και υψηλότερα μαζί με τον σύλλογο- ταυτιζόταν”.

Για την άνοδο στη Β’ Εθνική: “Στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος, κάτι που έγινε στο τέλος, έστω και με περίεργο τρόπο (σ.σ. εν μέσω πανδημίας). Εμείς αυτό που επιθυμούσαμε ήταν το πρωτάθλημα να τελειώσει μέσα στο γήπεδο. Ήμασταν πρώτοι μέχρι την διακοπή και πιστεύω ότι ακόμη και να γινόταν τα παιχνίδια, πάλι εκεί θα μέναμε. Το καλοκαίρι είχαμε θέσει έναν κοινό στόχο, αυτόν της ανόδου σε μια υψηλότερη κατηγορία. Σχετικά με την επόμενη σεζόν, είμαι αισιόδοξος. Κάθε χρόνο, η ομάδα φροντίζει να έχει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και παράλληλα να είναι -όσο γίνεται- νεανικό, για να στηριχθούν οι νεαροί παίκτες. Θέλουμε, επίσης, να παίζουμε και ωραίο μπάσκετ. Όχι μόνο να υπάρχει επίτευξη των στόχων, αλλά αυτοί να υλοποιούνται και με ωραίο μπάσκετ. Με την άνοδο στη Β’ Εθνική, παράλληλα ανεβαίνουν οι προσδοκίες. Πιστεύω ότι η ομάδα θα αντεπεξέλθει στην νέα πρόκληση της Β’ Εθνικής”.

Για την… πρόοδο που φανερώνει ο Λεύκιππος Oρόσημο σε πολλούς τομείς: “Αυτό που δείχνει είναι πως αποτελεί μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα. Ότι έχει ένα όραμα να καθιερωθεί στις Εθνικές κατηγορίες και να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί. Κάθε χρόνο η ομάδα μαθαίνει και παράλληλα με τις ανόδους στις κατηγορίες, ο σύλλογος ανεβαίνει επίπεδο σε όλους τους τομείς. Τόσο στο οργανωτικό κομμάτι, όσο και γενικά σε όλα τα άλλα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …