Κεντρική Γ' Εθνική Ο Νικολαΐδης νέος προπονητής της ΔΕΚΑ

Ο Νικολαΐδης νέος προπονητής της ΔΕΚΑ

Η ακαδημία ΔΕΚΑ τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, αλλά θα πορευτεί με νέο προπονητή. Συγκεκριμένα, στον πάγκο της ομάδας θα καθίσει ο Ιωσήφ Νικολαΐδης, που πέρσι καθοδήγησε τη ΧΑΝΘ στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Αναλυτικά:

“Η 10Academy ανακοινώνει την έναρξη συνεργασία με τον Προπονητή Ιωσήφ Νικολαϊδη που θα αναλάβει το Ανδρικό και το Εφηβικό τμήμα της ομάδας μας.

Ο Ιωσήφ Νικολαϊδης έχει κάνει Διεπιστημονικές σπουδές σε Φυσική αγωγή και Ψυχολογία, (Μount Senario College, Wisconsin). Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Χ.Α.Ν.Θ. , Άρη, Ε.Α. Λάρισας και Λαύριο. Έχει διατελέσει Υπεύθυνος λειτουργίας της Ακαδημίας Αστέρια, ακολούθως συνεργάσθηκε με την Ακαδημία της GBA αναλαμβάνοντας την Παιδική και την Αντρική ομάδα. Επίσης, υπήρξε προπονητής της Παιδικής ομάδας του Ολυμπιακού και ασίσταντ κόουτς της Εφηβικής ομάδας των ερυθρολεύκων. Εργάσθηκε ως προπονητής της ομάδας του Μαντουλίδη τη σεζόν 2018/2019, ενώ τη περασμένη χρονιά 2019/2020 ήταν προπονητής της Ανδρικής και Εφηβικής ομάδας της ΧΑΝΘ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Έτσι επανεκκινεί το σύνολο του αθλητισμού [pics]

Οι λοιμωξιολόγοι μετά από πολλούς μήνες αποφάσισαν την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλη…