Κεντρική Β' Εθνική Μακεδονικός: Ανανέωσε και ο Κομμάτας

Μακεδονικός: Ανανέωσε και ο Κομμάτας

giannis kommatas makedonikos

Τη φανέλα του Μακεδονικού θα φοράει και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Κομμάτας. Ο 21χρονος καλαθοσφαιριστής ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα, η οποία έχει κρατήσει ήδη 7 παίκτες από το περσινό ρόστερ.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Κομμάτα.

Ο 21 ετών υψηλόσωμος παίκτης, που αγωνίζεται ως small και power forward, κέρδισε με το ταλέντο του την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητή, Δημήτρη Γεροφώτη, εξαργυρώνοντας τη φετινή του παρουσία στην ομάδα με ανανέωση της συνεργασίας του μαζί της.

Έτσι, η εβδομάδα κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, αφού ο Κομμάτας γίνεται ο έβδομος παίκτης που ανανεώνει για τη νέα χρονιά, μετά τους Φλιάτη, Πρωτούλη, Βαρδή, Τσαούση, Αζίζη και Παλιαχάνη, συμπληρώνοντας το ένατο κομμάτι του παζλ της επόμενης σεζόν, μετά και την απόκτηση των Χατζηκυριακίδη και Δημητριάδη.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Γιάννη μια υγιή σεζόν, κατά την οποία θα καταφέρει να εκπληρώσει προσωπικούς και ομαδικούς στόχους!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Οι πρώτοι σκόρερ του 1ου Ομίλου

Ο πίνακας των σκόρερ του 1ου Ομίλου της National League 1 ύστερα από 24 Αγωνιστικές Αναλλο…