Κεντρική Γυναίκες Ηρακλής: Νέος προπονητής ο Ατακτίδης

Ηρακλής: Νέος προπονητής ο Ατακτίδης

giorgos ataktidis iraklis

Τον νέο προπονητή του ενόψει της νέας χρονιάς ανακοίνωσε ο Ηρακλής. Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Γηραιού θα καθίσει ο Γιώργος Ατακτίδης, ενώ στο πλευρό θα βρίσκεται ο Κώστας Αστεριάδης.

Αναλυτικά:

«Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Ατακτίδη στη θέση του προπονητή των Γυναικών. Ο κόουτς Ατακτίδης επιστρέφει στην ομάδα και θα έχει μαζί του τον κόουτς Κώστα Αστεριάδη που παραμένει στην ομάδα και εκτός από τα τμήματα των Νεανίδων και Κορασίδων θα έχει ενεργό ρόλο και στο τμήμα των Γυναικών.

Ακόμη μαζί με τον κόουτς Ατακτίδη θα έχουν την επίβλεψη και ανάπτυξη όλων των τμημάτων για να παραμείνουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο λειτουργίας και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ανανεώσεις και τις νέες μεταγραφές των τμημάτων που είναι αρκετές.

Επίσης, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με το γυμναστή Κώστα Μαυράκη που θα είναι και ο υπεύθυνος ενδυνάμωσης και εκγύμνασης του γυναικείου τμήματος. Σε αυτήν τη δύσκολη χρονιά που έρχεται τα κορίτσια δείχνουν την αγάπη και αφοσίωση στο σύλλογο και την υπεύθυνη Λίνα Τραμουντάνη, που προσπαθεί με όση βοήθεια της παρέχεται και προσωπική αυταπάρνηση να κρατήσει τον σύλλογο σε υψηλό επίπεδο.

Who is who
Ατακτίδης Γιώργος: Γεννημένος το 1978 ο 42χρονος τεχνικός έχει υπηρετήσει το γυναικείο μπάσκετ και όχι μόνο από το 2005 έχοντας πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ του όπως:
Δύο ανόδους από Α’ ΕΚΑΣΘ στην Α2 (ΜΕΝΤ και ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ)
Μία άνοδο από Α2 στην Α1 (ΑΡΗΣ)
Δύο σεζόν προπονητής Α1 (ΑΡΗΣ και ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ)
Δύο Πρωταθλήματα ΕΚΑΣΘ Νεανίδων (ΜΕΝΤ και ΑΡΗΣ)
Τρία Κύπελλα Γυναικών ΕΚΑΣΘ (ΜΕΝΤ, ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ και ΑΡΗΣ)

Επίσης, ήταν προπονητής σε ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ και ΗΡΑΚΛΗ στο παρελθόν.

Μαυράκης Κώστας: Ειδικεύεται στο μπάσκετ, δραστηριοποιείται επίσης με μεγάλη επιτυχία στο Personal Training κυρίως επαγγελματιών παικτών/αθλητών ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, MMA και άλλων αθλημάτων. Επαγγελματίες που ακολουθούν το πρόγραμμά του έχουν καταφέρει να εδραιωθούν σε μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας και του Εξωτερικού, αλλά και στην εθνική ομάδα. Λαμπρότερα παραδείγματα αποτελούν οι Εβίνα Μάλτση, Κώστας Σλούκας, Δημήτρης Κατσίβελης και πολλοί άλλοι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: MVP της 19ης αγωνιστικής η Tζίλιαν Αλέιν

MVP της 19ης αγωνιστικής η Τζίλιαν Αλέιν. Η Τζίλιαν Αλέιν  αναδείχθηκε MVP της 19ης Αγωνισ…