Κεντρική Γυναίκες Η Channon Fluker στον ΠΑΟΚ

Η Channon Fluker στον ΠΑΟΚ

chanon fluker paok

Aκόμη μία μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά προχώρησε στην απόκτηση της Channon Fluker, που πέρσι αγωνίστηκε στην Σλοβακία με τους Young Angels Kosice.

Η Αμερικανίδα μέτρησε κατά μέσο όρο 17.3 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Αναλυτικά:

“Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Channon Fluker, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη το 1997, η Channon Fluker κατάγεται από τις ΗΠΑ, αγωνίζεται ως σέντερ και έχει ύψος 193cm.

Απόφοιτη του κολεγίου «California State University», η Channon Fluker είχε πολλές ατομικές διακρίσεις από τα χρόνια του λυκείου μέχρι και τα χρόνια του πανεπιστημίου που την έκαναν να ξεχωρίσει.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην σλοβάκικη, Young Angels Kosice, στην οποία είχε 17,3 πόντους μ.ο και 16 ριμπάουντ μ.ο.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Channon Fluker δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που υπογράφω στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κο Βασίλη Αγγελίδη, και το τεχνικό τιμ, που με εμπιστεύτηκαν. Εύχομαι μία χρονιά γεμάτη υγεία και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Από την πλευρά μου, θα δώσω το 100% ώστε η ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται».

Welcome Channon!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…