Κεντρική Β' Εθνική Ζάχος και Χήρας τεχνικό δίδυμο στον Ιωνικό ΝΦ

Ζάχος και Χήρας τεχνικό δίδυμο στον Ιωνικό ΝΦ

karvounis ionikos nf ethnikos

Με τον Γιώργο Ζάχο και τον Χρήστο Χήρα θα πορευτεί στον πάγκο του ο Ιωνικός ΝΦ. Το τεχνικό δίδυμο θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει του ερχόμενου πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά :

«ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΧΗΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΦ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Στα πλαίσια της προσπάθειας ανασύνταξης και παρουσίας ενός αξιόμαχου συνόλου με αγωνιστηκότητα και ανταγωνιστικότητα, ο σύλλογος του ιστορικού Ιωνικού ΝΦ αποφάσισε να εμπιστευτεί δύο δικούς του ανθρώπους.Οι επιλογές κρίνονται βάση των συνθηκών και των ιδιαιτεροτήτων και σε αυτή τη χρονική στιγμή ,που απαιτείται συστράτευση και προγραμματισμός για τη Β εθνική κατηγορία , δεν μπορείς να μην απευθυνθείς σε δύο δικούς σου ανθρώπους. Ο κος Ζάχος, άνθρωπος με πολυετή παρουσία στο χώρο του μπάσκετ, έμπειρος και εργατικός έχοντας να επίδειξη ένα εξαιρετικό έργο στις ακαδημίες του συλλόγου μας σα τεχνικός διευθυντής. Δίπλα του , ο κος Χήρας νέος και ταλαντούχος με διάθεση και όρεξη για δουλειά. Στα τμήματα junior των ακαδημιών, είχε την προηγούμενη χρονιά την καθολική εκτίμηση για το έργο του! Σημαντικό, δε, είναι πως το νέο τεχνικό δίδυμο του αντρικού θα συνεχίζει να έχει την οργάνωση και λειτουργία των υποδομών χωρίς καμία «έκπτωση» στον προπονητικό τους ρόλο. Προχωράμε λοιπόν με βήματα σταθερά, με σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου έχοντας οδηγό τις αξίες και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν!!!
Σύντομο βιογραφικό από ακαδημίες και αντρικά τμήματα του κοούτς Ζάχου Γιώργου:
«Πιερικός, Ηρακλής, Ερυθρός Αστέρας , ΑΕΚ Ιωνικός ΝΦ, Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑ Λάρισας, Ιωνικός ΝΦ., ΚΑΠ Αγιας Παρασκευης, Ιωνικός Νίκαιας, Ιωνικός ΝΦ»

Καλή επιτυχία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off / play out

Πλούσια η αγωνιστική δραστηριότητα σε play off και play out στη National League 1. Η Δάφνη…