Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Τέλος τρεις παίκτες από την Ηλιούπολη (pic)

Τέλος τρεις παίκτες από την Ηλιούπολη (pic)

ilioupoli dafni kipello eska

Τη λύση της συνεργασίας της με τρεις παίκτες ανακοίνωσε η Ηλιούπολη. Συγκεκριμένα, ο ΓΣΗ ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα τη νέα χρονιά οι Γιάννης ΠεραντωνάκηςΑντώνης Μιχαϊλίδης και Αχιλλέας Κουντούρης.

Αναλυτικά:

“Ο ΓΣ Ηλιούπολης ανακοινώνει ότι την επόμενη σεζόν δεν θα συνεχίσει με τους Γιάννη Περαντωνάκη λόγω στράτευσης, τον ευχαριστούμε θερμά για την συμβολή του στην πορεία του ΓΣ Ηλιούπολης τα τελευταία 2 χρόνια ,τον Αντώνη Μιχαϊλίδη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε στη φετινή δύσκολή χρονιά και τον Αχιλλέα Κοντούρη που έγινε μέλος της οικογένειας μας από την πρώτη στιγμή.

Όλοι οι παραπάνω παίκτες πρόσφεραν πολλά κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους με τον ΓΣ Ηλιούπολης για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ.

Ως εκ τούτου η Διοίκηση και η τεχνική ηγεσία νοιώθουν την ανάγκη να τους ευχαριστήσουν από τα βάθη της καρδιάς τους, για τα όσα πρόσφεραν στον σύλλογο και τους εύχονται να έχουν πάντα υγεία και πολλές επιτυχίες στις ομάδες που θα συνεχίσουν την καλαθοσφαιρική τους πορεία”.

Πηγή φωτογραφίας: “Μπει δεν Μπει”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…