Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ “Ομάδες και ατζέντηδες χρησιμοποιούν ύπουλες μεθοδεύσεις”

“Ομάδες και ατζέντηδες χρησιμοποιούν ύπουλες μεθοδεύσεις”

polinikis

“Καρφιά” κατά πάντων εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας. Ο Γιώργος Γράψας σε ανάρτηση του ανέφερε ότι ομάδες και ατζέντηδες χρησιμοποιούν ύπουλες μεθοδεύσεις, για να πάρουν παίκτες τους και προσπαθούν να “κλέψουν” των ιδρώτα όλων στον σύλλογο και των προπονητών.

Αναλυτικά:

«ΝΤΡΟΠΗ!!

Η πολύ καλή πορεία, για άλλη μια χρονιά, των νεαρών αθλητών του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, αποτέλεσμα της άριστης συνεργασίας τους με τον σύλλογο και φυσικά τους προπονητές τους, ήταν αναμενόμενο να τραβήξει τα βλέμματα ομάδων και ατζέντηδων του χώρου του Μπάσκετ.

Δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία αυτών επέλεξε τις πονηριές και τις ύπουλες μεθοδεύσεις.

Το να φουσκώνεις τα μυαλά νερών αθλητών, αλλά δυστυχώς και των γονέων, με εύκολες και κυρίως ανέξοδες υποσχέσεις συν το τυράκι της Εθνικής κατηγορίας είναι το εύκολο.

Το να μην εμφανίζεσαι όμως, το να μην «επιτρέπεις» καν να αναφερθεί το όνομα σου στον σύλλογο όπου ανήκει ο παίκτης είναι τιποτένιο.

Το να προσπαθείς να φέρεις τον αθλητή σε σύγκρουση με τον σύλλογο όπου ανδρώθηκε και μέσα από τις προσπάθειες και του συλλόγου έφτασε να ψιλοακούγεται το όνομα του(ς) στον χώρο του τοπικού μπάσκετ , αυτό είναι χυδαίο.

Αν νομίζετε με ψευτοεκβιασμούς και τιποτένιες ενέργειες θα κλέψετε τον ιδρώτα όλων στον σύλλογο και των προπονητών είσαστε γελασμένοι.

Προσέξτε εσείς οι εξυπνάκηδες γιατί εκτός της τεράστιας αύξησης των ανόδων στις Εθνικές κατηγορίες μπορεί να υπάρξει αντίστοιχη αύξηση και στις πωλήσεις σφυριών και καρφιών και ότι τα σύγχρονα κτίρια είναι χαμηλοτάβανα.

Φωτεινές εξαιρέσεις οι ντόμπρες ενέργειες 2 συλλόγων που επικοινώνησαν με τον Πολυνίκη για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για συγκεκριμένους παίκτες, δεν αναφέρω τα ονόματα τους καθώς δεν έχω την άδεια τους για αυτό.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…